Cobra Kai: Μεγάλη επιστροφή από τα παλιά στο πρώτο teaser της 4η σεζόν!

"Και τώρα αρχίζει ο πόνος"
27 Μαΐου 2021 17:01
Cobra Kai: Μεγάλη επιστροφή από τα παλιά στο πρώτο teaser της 4η σεζόν!

Φωτιά θα πάρουν τα ντότζο από την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν του Cobra Kai για την οποία το Netflix δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer. Σε αυτό ανακοινώνεται μια μεγάλη επιστροφή από το παρελθόν του σύμπαντος του Karate Kid.

Ο λόγος για τον Terry Silver του Thomas Ian Griffith, ο οποίος ήταν ο κακός του "The Karate Kid Part III" και αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στα ντότζο του San Fernando. Το teaser μάλιστα φέρει και τη λεζάντα "Και τώρα αρχίζει ο πόνος" σηματοδοτώντας το τι έπεται. 

Με αυτή την ανακοίνωση φαίνεται πως η σειρά θα εξερευνήσει ακόμη περισσότερο το παρελθόν των χαρακτήρων της, όπως έχει κάνει άλλωστε στις προηγούμενες τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν. 

Η 4η σεζόν θα είναι και η μεγαλύτερη

Το έχουν πει άλλωστε οι δημιουργοί, πρόσφατα, σε συνέντευξή τους. Να αναμένετε την ίδια αγαπημένη συνταγή του Cobra Kai απλά σε μεγαλύτερη κλίμακα, κάτι που σίγουρα είναι αρκετό για να ανεβάσει το hype. 

Ωστόσο, ακόμη και μετά από αυτό το πρώτο teaser, δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν του Cobra Kai, πέραν του ότι θα έρθει στο τελευταίο τρίμηνο του 2021. Βέβαια, το ότι ξεκίνησε το προμοτάρισμα σημαίνει ότι δεν αργεί η ώρα που θα το μάθουμε.