Η 8η σεζόν του "Flash" θα ανοίξει με τον πιο επικό τρόπο στην ιστορία της σειράς

Κάντε χώρο για τρελά crossover επεισόδια!
26 Μαΐου 2021 13:11
Η 8η σεζόν του "Flash" θα ανοίξει με τον πιο επικό τρόπο στην ιστορία της σειράς

Επικές στιγμές υπόσχεται η 8η σεζόν του The Flash, θέλοντας να αναπληρώσει για τους fans όσα έχασαν λόγω της πανδημίας. Ο πρόεδρος του The CW, Mark Pedowitz, αποκάλυψε ότι η επερχόμενη σεζόν θα ξεκινήσει πιο δυναμικά από κάθε άλλη στην ιστορία της σειράς, καθώς επιφυλάσσει πενταπλό crossover. 

Αυτόν τον καιρό γυρίζεται η 8η σεζόν και αναμένεται ο Barry Allen να συναντήσει πολλούς από τους υπόλοιπους ήρωες του Arrowverse στα πρώτα πέντε επεισόδια κιόλας. Χωρίς να μαθαίνουμε ποιοι ήρωες θα συμμετέχουν ακριβώς, ο Cress Williams που υποδύεται τον Black Lightning επιβεβαίωσε πως έχει μιλήσει με τους παραγωγούς του σόου για μια εμφάνιση. "Απλά βρισκόμαστε σε συζητήσεις" αναφέρει ο Williams, όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Ο Pedowitz του The CW δήλωσε, επίσης, στο Entertainment Weekly, πως δε θα είναι ένα επίσημο crossover event σαν αυτά των προηγούμενων ετών, αλλά θα έχει το ύφος ενός τέτοιου με τόσες εμφανίσεις χαρακτήρων. 

Με το Arrow που ξεκίνησε άλλωστε αυτό το σύμπαν σχεδόν μια δεκαετία πριν, o "Flash" του Grant Gustin αποτελεί τη μακροβιότερη σειρά του Arrowverse. 

To "Crisis on Infinite Earths" έφερε τεράστιες επιπτώσεις σε όλο το σύμπαν. Ήταν το μεγαλύτερο crossover στην ιστορία των τηλεοπτικών προγραμμάτων της DC με πολλούς fans να το συγκρίνουν με ένα "τηλεοπτικό Avengers: Infinity War/ Endgame".