Black Summer: Το trailer της 2ης σεζόν δείχνει τον ρεαλισμό μιας ζόμπι επέλασης

Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται «βαρύς χειμώνας» μέσα στον Ιούνιο!
21 Μαΐου 2021 11:34
Black Summer: Το trailer της 2ης σεζόν δείχνει τον ρεαλισμό μιας ζόμπι επέλασης

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της 2ης σεζόν του “Black Summer” του Netflix με πρωταγωνίστρια την Jaime King. Το νέο κεφάλαιο θα αποτελείται από οκτώ νέα επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο, με νέες ανατροπές και δυσκολίες, αφού τα ζόμπι είναι πλέον ανεξέλεγκτα.

Ο χειμώνας έχει φτάσει πλέον για τα καλά και η ιστορία που θα συνεχιστεί ακριβώς μετά το φινάλε της 1ης σεζόν, φέρνοντας τους πρωταγωνιστές σε αδιέξοδο, καθώς έχουν περικυκλωθεί από παντού με ζόμπι. Έτσι, οι επιζώντες της Αποκάλυψης θα έρθουν αντιμέτωποι και με νέες προκλήσεις, καθώς τώρα θα πρέπει να επιβιώσουν και από τους scavangers που είναι απέναντί τους.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το Black Summer είναι ουσιαστικά το spin-off του “Z Nation” και εκτός από τον ίδιο κόσμο, το σόου δημιουργήθηκε από τον Karl Schaefer, ο οποίος ήταν επίσης ο showrunner του Z Nation.

Η 2η σεζόν του Black Summer θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 17 Ιουνίου. Δείτε το επίσημο trailer στον player που ακολουθεί.