Το Sweet Tooth θέλει να γίνει η νέα σειρά-κόλλημα του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιούνιο ζωντανεύει το παραμύθι της DC σε παραγωγή του... "Iron Man"
17 Μαΐου 2021 18:38
Το Sweet Tooth θέλει να γίνει η νέα σειρά-κόλλημα του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το πρώτο teaser που δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό, το Netflix έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο του “Sweet Tooth”. Πρόκειται για μία νέα σειρά που θέλει να γίνει το κόλλημά σας μέσα στο καλοκαίρι και είναι βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της DC Comics. Αξίζει να σημειωθεί ότι την παραγωγή ανέλαβε ο Robert Downey Jr, μαζί με τη σύζυγό του, με τα οκτώ επεισόδια της πρώτης σεζόν να καταφθάνουν τον επόμενη μήνα.

Η σειρά διηγείται την ιστορία του Gus, ενός αγοριού που γεννήθηκε μισός άνθρωπος και μισός ελάφι. Έτσι, μεγάλωσε σε ένα σπίτι μέσα σε δάσος, το οποίο και θα αφήσει πίσω του, αφού διαπιστώνει ότι ο κόσμος έχει αποσχιστεί μετά από ένα παράξενο γεγονός. Χρόνια πριν, όμως, ο Great Grumble έφερε το χάος στον κόσμο με τα υβρίδια όπως ο Gus, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς αν αυτά τα πλάσματα είναι ασφαλή πλέον σε αυτόν τον «νέο» κόσμο. Έτσι, μαζί με έναν άλλον, ο Gus, θα ξεκινήσει για μία απίθανη περιπέτεια.

Σε αυτό το μετα-αποκαλυπτικό παραμύθι πρωταγωνιστούν οι Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie, Aliza Vellani και James Brolin.

Το Sweet Tooth έχει δρομολογηθεί για να κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου αποκλειστικά μέσω του Netflix και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer της σειράς.