La Casa De Papel: Η Τόκιο αποχαιρετά τη σειρά και ρίχνει το Instagram (ΦΩΤΟ)

Στέλνει το δικό της "αντίο" μέσα από μερικές φωτογραφίες
16 Μαΐου 2021 18:52
La Casa De Papel: Η Τόκιο αποχαιρετά τη σειρά και ρίχνει το Instagram (ΦΩΤΟ)

Πριν από μερικά 24ωρα μάθαμε και επίσημα πως η παραγωγή του La Casa De Papel κατάφερε εν μέσω πανδημίας να ολοκληρώσει επιτυχώς τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου. Ίσως η πιο αναγνωρίσιμη χαρακτήρας της σειράς-φαινομένου του Netflix, μαζί με τον "Καθηγητή" και τον "Μπερλίν" είναι αναμφίβολα η "Τόκιο" της Úrsula Corberó. Η 31 ετών ηθοποιός κλέβει τις εντυπώσεις με την παρουσία της αναμφίβολα και έχει ανεβάσει ουκ ολίγες φορές τη θερμοκρασία της σειράς. 

Το ίδιο κάνει βέβαια και συχνά μέσα από το Instagram της. Ωστόσο, αυτή τη φορά επέλεξε να αποχαιρετήσει τη σειρά που την ανέδειξε παγκοσμίως, με τον πλέον συγκινητικό τρόπο και μέσα από 10 ασπρόμαυρα καρέ από τα γυρίσματα:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε τα εξής:

Το τέλος έφτασε. Τι ταξίδι. Θα μου λείψουν οι φίλοι μου τόσο πολύ. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας. Ελπίζω να κάναμε την τελευταία σεζόν που αξίζετε όλοι! 

Αυτή είναι μια φωτογραφία από το πλατό της σειράς που είχε μοιραστεί τον Απρίλιο, με μια ετοιμοπόλεμη και πάνοπλη "Τόκιο":

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Πότε θα παιχτεί η 5η και τελευταία σεζόν του LCDP; 

Ακόμη, όμως, δεν δόθηκε η πολυπόθητη ημερομηνία κυκλοφορίας του φινάλε του "LCDP", το οποίο θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Αρχικά, το Netflix σκόπευε να προβάλλει τα τελευταία επεισόδια μέσα στο 2021 και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Κάτι τέτοιο, με την καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, φαντάζει αδύνατο και οι τελευταίες -εκ των έσω- πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παιχτούν προς τα τέλη του έτους, πιθανότατα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.