Bridgerton: Μεγαλώνει κι άλλο το σύμπαν - Έρχεται prequel σειρά

Ξεκίνησε το άρμεγμα του franchise από το Netflix
15 Μαΐου 2021 14:16
Bridgerton: Μεγαλώνει κι άλλο το σύμπαν - Έρχεται prequel σειρά

Netflix και Shondaland βαδίζουν αγκαζέ και ανακοινώνουν πως το σύμπαν του Bridgerton μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, δίνοντας στους fans αυτό που ζητούν. Ακόμη είναι νωπή η είδηση πως το Bridgerton ανανεώθηκε για 3η και 4η σεζόν ταυτόχρονα, αλλά τώρα έγινε γνωστό πως ετοιμάζεται ένα δεύτερο σόου εντός του σύμπαντος. 

Πρόκειται για την prequel μίνι-σειρά του Bridgerton, η οποία θα διηγηθεί την ιστορία της Queen Charlotte, η οποία δεν υπήρχε στα βιβλία της Julia Quinn και δημιουργήθηκε για χάρη του σόου. Εδώ το σενάριο θα φέρει την υπογραφή της Shonda Rhimes, δημιουργού των "Grey's Anatomy" και "Scandal", ενώ μαζί της θα εμφανιστούν τόσο η νεαρή Violet Bridgerton όσο και η νεαρή Lady Danbury. 

Αλλαγή σκυτάλης στο ρόλο του showrunner για τις επόμενες σεζόν

Για τις σεζόν 3 και 4 επιλέχθηκε νέα showrunner, η οποία ουσιαστικά θα χειρίζεται όλο το δημιουργικό κομμάτι και θα πάρει τη σκυτάλη από τον τωρινό, Chris Van Dusen. Ο λόγος για την Jess Brownell, που αποτελεί βετεράνο της παραγωγής του Bridgerton και έχει εργαστεί σε άλλες σειρές της Rhimes, όπως το επερχόμενο "Inventing Anna" και το "Scandal". 

Η ερχόμενη 2η σεζόν του Bridgerton γυρίζεται αυτόν τον καιρό στη Μ.Βρετανία και εκτός απροόπτου θα το δούμε στις οθόνες μας προς το 2022, καθώς θα εστιάσει στον Anthony Bridgerton και το δικό του ταξίδι αναζήτησης της αγάπης.