Stranger Things 4: Νέο trailer - Τι γίνεται με το σκοτεινό παρελθόν της Eleven;

Ακόμη να μάθουμε πότε θα επιστρέψει η παρέα του Hawkins
06 Μαΐου 2021 16:19
Stranger Things 4: Νέο trailer - Τι γίνεται με το σκοτεινό παρελθόν της Eleven;

Μετά από πολύ καιρό, το Netflix δημοσιεύει και επίσημα ένα νέο trailer -έστω κι αν μοιάζει με teaser περισσότερο- για την άκρως αναμενόμενη 4η σεζόν του Stranger Things. Ιδιαίτερα εάν αναλογιστούμε ότι τελευταία φορά που είδαμε το περίφημο πρώτο trailer με τον Hopper πέρασε πάνω από ένας χρόνος και κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως ήταν η παρέα του Hawkins, κάτι για το οποίο δυστυχώς συνέβαλλε η πανδημία της COVID-19 που μεσολάβησε. 

Στο νέο trailer έρχεται σε πρώτο πλάνο το σκοτεινό παρελθόν της Eleven (Millie Bobby Brown) και φαίνεται πως η νέα σεζόν θα περιέχει αρκετά flashbacks που θα μάθουμε περισσότερα για το πείραμα στο οποίο λάμβανε μέρος. 

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μάθουμε τι απέγιναν τα υπόλοιπα παιδιά που είχαν υπερφυσικές δυνάμεις -όπως για παράδειγμα έκανε το περίφημο 7ο επεισόδιο της 2ης σεζόν. Φαίνεται άλλωστε ο Dr. Martin Brenner που η Eleven αποκαλούσε "μπαμπά" να χαιρετάει κι άλλα παιδιά με ικανότητες -που παραδόξως μοιάζουν αρκετά στην Eleven, ενώ την ρωτάει εάν την ακούει. 

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα να μην είναι το μοναδικό teaser καθώς υπάρχει μια αρίθμηση 002/004, καθώς είχε ακολουθήσει και ένα ακόμη βίντεο χθες που προμήνυε την εν λόγω ανακοίνωση. 

Ωστόσο, ακόμη το Netflix να ανακοινώσει την ημερομηνία πρεμιέρας του Stranger Things 4. Όπως και να έχει η μηχανή παίρνει μπρος και λογικά δεν αργεί η ώρα που θα μάθουμε περισσότερα.