Ο Loki είναι ανυπότακτος αλλά αποτελεσματικός - Νέο trailer για τη σειρά της Marvel

Μπορεί να αλλάξει ο "Θεός της Ζαβολιάς";
04 Μαΐου 2021 11:18
Ο Loki είναι ανυπότακτος αλλά αποτελεσματικός - Νέο trailer για τη σειρά της Marvel

Κατά τη διάρκεια του πρώτου NBA αγώνα με Marvel θεματολογία μεταξύ Golden State Warriors και New Orleans Pelicans, έκανε ντεμπούτο ένα ολοκαίνουργιο trailer από το LOKI. Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Disney Plus με τον Tom Hiddleston στον ρόλο του "θεού της Ζαβολιάς" αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στο MCU καθώς θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος που έκανε κατά την απόδρασή του στο Avengers: Endgame, δημιουργώντας ένα σωρό διαφορετικά timelines. 

Για αυτό η Time Variance Authority τον φέρνει ενώπιον των...εγκλημάτων του και με τις οδηγίες του Mobius M. Mobius του Owen Wilson να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Μια χαρακτήρας ακούγεται να λέει πως "αυτή η παραλλαγή είναι ανυπότακτη, πεισματάρα και απρόβλεπτη" ενώ ο Mobius τον υπερασπίζεται λέγοντας "Τα πηγαίνει περίφημα, αλλά είναι απίστευτα αλαζόνας". Προφανώς θα δούμε τα διάφορα σύμπαντα να μπλέκονται μεταξύ για αυτό και αναφέρεται στον Loki ως μια "παραλλαγή" του χαρακτήρα. 

Δείτε το trailer παρακάτω:

Μαζί με τους Hiddleston και Wilson πρωταγωνιστούν οι: Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku και Richard E. Grant. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων ανέλαβε η Kate Herron (Sex Education) και το σενάριο υπογράφει ο Michael Waldron.

Το LOKI ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στις 11 Ιουνίου αποκλειστικά στο Disney+