Sweet Tooth: Το παραμύθι της DC ζωντανεύει στο Netflix από τον Robert Downey Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίθανη περιπέτεια έρχεται στο Netflix τον Ιούνιο
03 Μαΐου 2021 12:18
Sweet Tooth: Το παραμύθι της DC ζωντανεύει στο Netflix από τον Robert Downey Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάει ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που μάθαμε ότι ο Robert Downey Jr. θα βρίσκεται στην παραγωγή ενός ολοκαίνουργιου σόου του Netflix και πλέον αποκαλύφθηκαν πολλές νέες πληροφορίες. Ο λόγος γίνεται για το “Sweet Tooth”, ένα κόμικ της DC που έρχεται στη μικρή οθόνη μέσα από οκτώ επεισόδια και δημιουργούς τους Jim Mickle και Beth Schwartz.

Η σειρά διηγείται την ιστορία του Gus, ενός αγοριού που γεννήθηκε μισός άνθρωπος και μισός ελάφι. Έτσι, μεγάλωσε σε ένα σπίτι μέσα σε δάσος, το οποίο και θα αφήσει πίσω του, αφού διαπιστώνει ότι ο κόσμος έχει αποσχιστεί μετά από ένα παράξενο γεγονός. Χρόνια πριν, όμως, ο Great Grumble έφερε το χάος στον κόσμο με τα υβρίδια όπως ο Gus, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς αν αυτά τα πλάσματα είναι ασφαλή πλέον σε αυτόν τον «νέο» κόσμο. Έτσι, μαζί με έναν άλλον, ο Gus, θα ξεκινήσει για μία απίθανη περιπέτεια.

Σε αυτό το μετα-αποκαλυπτικό παραμύθι πρωταγωνιστούν οι Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Own, Aliza Vellani και James Brolin.

Το Sweet Tooth έχει δρομολογηθεί για να κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε και μια μικρή γεύση από το πρώτο teaser της σειράς.