Lucifer: Δύσκολα να μην αμαρτήσετε με το trailer από το Β' Μέρος της 5ης σεζόν

Οι δουλειές του διαβόλου δεν τελειώνουν ποτέ
30 Απριλίου 2021 19:46
Lucifer: Δύσκολα να μην αμαρτήσετε με το trailer από το Β' Μέρος της 5ης σεζόν

Το Netflix κυκλοφόρησε επιτέλους το επίσημο trailer του Β' μέρους της 5ης σεζόν του “Lucifer”, ο οποίος επιστρέφει στο κόσμο «των ζωντανών» για να διορθώσει όλα όσα πήγαν στραβά στο προηγούμενο μέρος. Η δημοφιλή σειρά της υπηρεσίας ανοίγει πλέον τα χαρτιά της ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας και πλέον βαδίζει για το φινάλε της, αφού εκτός από την 5η έμεινε μόνο μία σεζόν για το οριστικό φινάλε.

Όπως θα δείτε και εσείς στο νέο βίντεο, ο Πατέρας του Λούσι πηγαίνει στη Γη και είναι πλέον ώρα να τον γνωρίσουν και οι υπόλοιποι, παρόλο που όλα πηγαίνουν…κατά διαόλου! Στο μεταξύ οι σχέσεις του "Λούσι" με του πατέρα του είναι στο έλεος του... Θεού -κυριολεκτικά. Από την πλευρά του θέλει να αλλάξει καθώς ο πατέρας του θέλει να αποσυρθεί και να βάλει τον πρώην σκανδαλιάρη γιο του στη θέση του. Το 5ο κεφάλαιο θα αποτελείται από οκτώ νέα επεισόδια και θα συνεχίσει ακριβώς από τα γεγονότα του περασμένου Αυγούστου.

Το Β’ μέρος της 5ης σεζόν του Lucifer αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.