Η πρώτη rom-com του 2024 για “Netflix & Chill“ έχει 'Lucifer' και 'Jane the Virgin' και μάλλον θα κάνει πάταγο

Θα βγει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου - Πάρτε μια γεύση από το πρώτο trailer
13 Ιανουαρίου 2024 23:41
Η πρώτη rom-com του 2024 για “Netflix & Chill“ έχει 'Lucifer' και 'Jane the Virgin' και μάλλον θα κάνει πάταγο

Το Netflix γνωρίζει καλά τι κάνει όσον αφορά το mainstream κοινό του για αυτό και για τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει μια ρομαντική κομεντί (rom-com) που μάλλον θα κάνει πάταγο. Και αυτό γιατί ποντάρει στο γεγονός ότι πολλά ζευγάρια θα κάτσουν σπίτι για να δουν μια ταινία και ευελπιστεί να είναι η "Netflix & Chill" επιλογή τους.

Ο λόγος για την ταινία "Players" στην οποία πρωταγωνιστούν οι Tom Ellis και Gina Rodriguez ή αλλιώς ο "Λούσιφερ" και η σταρ της σειράς "Jane The Virgin", η οποία στην χώρα μας προβλήθηκε ως "Χουάνα η Παρθένα", ενώ υπήρξε και η ελληνική διασκευή της με τη σειρά γνωστή και ως "Μαρία η Άσχημη". 

Το πρώτο trailer της ταινίας κυκλοφορεί και δίνει μια χορταστική γεύση στα ρομαντικά σχέδια της "Mack" (Rodriguez) να κρατήσει έναν από τους στόχους της. Βλέπετε η Μακ καταστρώνει με τη βοήθεια των φίλων της ολόκληρα σκηνικά για να κερδίσει την προσοχή του ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεται. Όμως όταν συναντάει τον χαρακτήρα του Ellis εκείνη τον ερωτεύεται τα μάλα και πλέον θα πρέπει να αναθεωρήσει τα "παιχνίδια" της αν θέλει να τον κρατήσει. 

Δείτε το trailer του Players

Στην ταινία που σκηνοθετεί η Trish Sie του "Pitch Perfect 3",  συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Damon Wayans Jr., η γνωστή YouTuber Liza Koshy, Augustus Prew και Joel Courtney.

Το Players θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου του 2024 μόνο στο Netflix.