Κάτι ύπουλο κρύβει η Nicole Kidman στη νέα σειρά μυστηρίου “Nine Perfect Strangers” (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σύντομα αποκλειστικά στο Hulu
30 Απριλίου 2021 12:44
Κάτι ύπουλο κρύβει η Nicole Kidman στη νέα σειρά μυστηρίου “Nine Perfect Strangers” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu συνεχίζει να «βομβαρδίζει» την υπηρεσία του με νέες σειρές και αυτή τη φορά κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του με το “Nine Perfect Strangers”. Πρόκειται για μία μίνι σειρά μυστηρίου με ένα επικό cast που περιλαμβάνει υποψήφια για Όσκαρ και Emmy ονόματα όπως τους: Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Michael Shannon, Bobby Cannavale, Luke Evans και έρχεται στις οθόνες μας από τους David E. Kelley, John Henry Butterworth και Samantha Strauss.

Βασισμένο στη νουβέλα της Liane Moriarty, το Nine Perfect Strangers λαμβάνει χώρα σε ένα ινστιτούτο υγείας και ευεξίας που υπόσχεται επούλωση και «μεταμόρφωση», καθώς εννέα άγνωστοι μεταξύ τους προσπαθούν να βρουν ένα καλύτερο τρόπο ζωής. Μέσα από μία θεραπεία που κρατάει δέκα ημέρες, η Masha (Nicole Kidman) έχει μια αποστολή να αναζωογονήσει τα κουρασμένα μυαλά και τα σώματά τους, βέβαια κάτι πολύ πιο «μαύρο» κρύβεται από πίσω, με τους εννέα αγνώστους να μην έχουν ιδέα τι τους περιμένει πραγματικά.

Πλάι στους υπόλοιπους ηθοποιούς βρίσκονται και οι Regina Hall, Grace Van Patten, Asher Keddie, Samara Weaving και Melvin Gregg.

Δυστυχώς, όμως δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς, αν και το Hulu επισημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Δείτε το promo βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.