Τα “Saw” και “American Psycho” θα σας παγώσουν το αίμα και στην τηλεόραση

Θέλει να φέρει αγαπημένα franchise του παρελθόντος στο προσκήνιο
24 Απριλίου 2021 15:45
Τα “Saw” και “American Psycho” θα σας παγώσουν το αίμα και στην τηλεόραση

Φαίνεται πως η Lionsgate ψάχνει βαθιά μέσα στην ατελείωτη γκάμα ταινιών της και θέλει να φέρει στη μικρή μας οθόνη αγαπημένες ταινίες και franchise του παρελθόντος στο προσκήνιο. Εκτός φυσικά από το “Spiral: From the Book of Saw” που αναμένεται να έρθει σε λίγο καιρό και είναι φυσικά βασισμένο στα “Σε Βλέπω”, η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο και για μία τηλεοπτική σειρά.

Ναι, καλά διαβάσατε, η Lionsgate σύμφωνα με πληροφορίες έχει στα σκαριά μια σειρά του “Saw”, αλλά δεν σταματάει εκεί. Όπως μεταφέρει στο Deadline ο Kevin Biggs της Lionsgate, εκτός από το προαναφερθέν φιλμ, ετοιμάζουν και μία τηλεοπτική έκδοση του “American Psycho”.

Μόλις ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα του “Dear White People”, όπου και περάσαμε υπέροχα, μετά έρχεται το “Blindspotting”, αλλά έχουμε στα σκαριά και το “American Physco”, ενώ πάντα εξετάζαμε τι μπορούμε να κάνουμε στην τηλεόραση για το “Saw” franchise.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το American Psycho κυκλοφόρησε πριν από περίπου μία εικοσαετία με τον Christian Bale σε πρωταγωνιστικό ρόλο και υποδυόταν έναν πλούσιο τραπεζίτη που έχει πολλές εμμονές. Η ταινία, σε σκηνοθεσία της Mary Harron ήταν βασισμένη στο βιβλίο του Bret Easton Ellis, και πλάι στον Bale ήταν και οι Willem Dafoe,  Jared Leto, Josh Lucas και Samantha Mathis.

Δυστυχώς, όμως, ο Biggs δεν μοιράστηκε άλλες πληροφορίες για αυτές τις δύο σειρές, αλλά ούτε ποιοι θα πρωταγωνιστούν σε αυτές. Για περισσότερα νέα σχετικά με τις σειρές των “Saw” και “American Psycho” παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: