Σαρωτικός "Lupin": Η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix για το 2021 μέχρι στιγμής

Είχε τα περισσότερα views μέσα στο πρώτο τρίμηνο
22 Απριλίου 2021 11:51
Σαρωτικός "Lupin": Η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix για το 2021 μέχρι στιγμής

O "Lupin" έκλεψε κυριολεκτικά τα φώτα και την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των συνδρομητών του Netflix, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση των προβολών για το πρώτο τρίμηνο του 2021. Η πιο επιτυχημένη γαλλόφωνη παραγωγή με τον Omar Sy στον ομώνυμο ρόλο αποτελεί πλέον και την πιο επιτυχημένη σειρά μέχρι στιγμής για το 2021 για την δημοφιλέστερη streaming υπηρεσία του κόσμου, καθώς μετράει πάνω από 76 εκ. νοικοκυριά που το έχουν παρακολουθήσει. 

Οι μετρήσεις του Netflix βασίζονται στο ότι μια προβολή είναι έγκυρη μετά τα δύο λεπτά μιας σειράς ή ταινίας, ούτως ώστε να αντιληφθεί πως η επιλογή ήταν σκόπιμη. Αυτή η "τηλεθέαση" -όπως θα λέγαμε με λαϊκή ορολογία- είναι από τις υψηλότερες που έχουν υπάρξει στην ιστορία των σειρών του Netflix. Μόνο το Bridgerton μπόρεσε να το ξεπεράσει με 82 εκ. προβολές και το The Witcher να το ισοφαρίσει με τις ίδιες προβολές (76 εκ.). 

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, η υπηρεσία ξεπέρασε του 207 εκατομμύρια συνδρομητές, κάτι που σημαίνει ότι το 36.6% παρακολούθησε το Lupin, ενώ τα Bridgerton και The Witcher ακολουθούν με 40.3% και 45% αντίστοιχα. Άλλες επιτυχημένες σειρές του Netflix είναι το Fate: The Winx Saga (57 εκ.), το μεξικάνικο θρίλερ "Who Killed Sara?" (55 εκ.), ενώ το "Cobra Kai" παρακολούθησαν 45 εκ. λογαριασμοί. 

Ποια ταινία όμως βρέθηκε στην κορυφή; 

Σε μια αρκετά ποικίλη λίστα το "Outside the Wire" με τον Anthony Mackie βρέθηκε στην κορυφή με 66 εκ. προβολές, το "Yes Day" με την Jennifer Garner ακολούθησε με 62 εκ., έπειτα το "I Care A Lot" με την Rosamund Pike με 56 εκ. προβολές και το "To All The Boys: Always and Forever" με 51 εκ. προβολές.

Τον Μάρτιο πήραμε μια πρώτη γεύση από το Part 2 ή αλλιώς τη 2η σεζόν του "Λουπέν", μέσα από ένα καταιγιστικό teaser trailer. Η επιστροφή του θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε το πότε ακριβώς.