Stranger Things: Και ο Finn Wolfhard λέει ότι θα αργήσει η 4η σεζόν

Νέες πληροφορίες από τον Finn Wolfhard
21 Απριλίου 2021 09:57
Stranger Things: Και ο Finn Wolfhard λέει ότι θα αργήσει η 4η σεζόν

Ο κορωνοϊός όπως θα γνωρίζετε έχει πλήξει και τη ψυχαγωγία μας σε ένα μεγάλο βαθμό, αφού πολλές παραγωγές ταινιών σταμάτησαν στη μέση, αλλά και κάποιες πρεμιέρες (Black Widow) ακυρώθηκαν μιας και τα περισσότερα σινεμά είναι κλειστά εδώ και μήνες. Αυτό συμβαίνει και για τις παραγωγές σειρών, όπως είναι παραδείγματος χάρη το “Stranger Things” του Netflix.

Η παραγωγή για την 4η σεζόν ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020, κράτησε λίγες εβδομάδες μέχρι που σταμάτησε, για να ξεκινήσει μετά τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, κανείς από τους ηθοποιούς δε γνωρίζει πότε πρόκειται να ολοκληρωθεί, αφήνοντάς το «στον αέρα».

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιμένετε φέτος την επιστροφή της σειράς και αυτό έρχεται και επιβεβαιώνει και ο Finn Wolfhard, ο οποίος μέσα από μία βιντεοκλήση που είχε με έναν fan, ερωτήθηκε πότε περίπου θα δούμε το νέο κεφάλαιο του σόου.

Ο Finn απάντησε ότι το Stranger Things Season 4 θα κυκλοφορήσει το 2022 Θεού θέλοντος. Αξίζει να αναφερθεί ότι η 1η και η 2η σεζόν είχαν περίπου ένα χρόνο διαφορά μεταξύ τους, ενώ η 3η κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2019.

Οπότε, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή για το Stranger Things Season 4. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη σειρά, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.