The Last of Us: Βρέθηκε ο τηλεοπτικός αδερφός του Joel του Pedro Pascal (ΦΩΤΟ)

Έναν ολόκληρο χρόνο θα κρατήσουν τα γυρίσματα
16 Απριλίου 2021 08:25
The Last of Us: Βρέθηκε ο τηλεοπτικός αδερφός του Joel του Pedro Pascal (ΦΩΤΟ)

Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τη νεότερη προσθήκη στο cast του The Last of Us, καθώς αυτό επεκτείνεται πέραν του βασικού διδύμου των Pedro Pascal και Bella Ramsey ως Joel και Ellie. Το Deadline αποκαλύπτει πως βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον τηλεοπτικό αδερφό του Joel και αυτός θα είναι ο Gabriel Luna, γνωστός για τους ρόλους του στο Terminator: Dark Fate και ως 'Ghostrider' στη σειρά Agents of SHIELD.

Θα υποδυθεί λοιπόν, τον Tommy που είναι ο μικρότερος αδερφός του Joel και όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι γνωρίζουν ότι ένα μεγάλο μέρος του πρώτου παιχνιδιού είναι να τον εντοπίσουν καθώς αποτέλεσε πρώην μέλος των "Fireflies". Πρόκειται για το παραστρατιωτικό γκρουπ το οποίο θέλει την Ellie πάση θυσία με σκοπό να βρει τη θεραπεία από τον ιό που μετέτρεψε την ανθρωπότητα σε ζόμπι.  

Αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα βασιστεί στο σενάριο του παιχνιδιού και εάν οι συνθήκες που θα συναντηθούν οι τρεις τους είναι ίδιες και στη σειρά του HBO, o Tommy αποτελεί έναν από τους βασικότερους χαρακτήρες. Πρόσφατα μάθαμε πως η τηλεοπτική σειρά θα φέρει σημαντικές αποκλίσεις σε σχέση με το παιχνίδι, δια στόματος Neil Druckmann, δημιουργού του τίτλου της Naughty Dog, ο οποίος στην προκειμένη γράφει το σενάριο και ενεργεί ως εκτελεστικός παραγωγός. 

Μαζί με τον Druckmann το σενάριο υπογράφει ο Craig Mazin του Chernobyl, ενώ τη σκηνοθεσία του πρώτου -τουλάχιστον- επεισοδίου γνωρίζουμε ότι ανέλαβε ο Kantemir Balagov, γνωστός για το δυστοπικό ρωσικό φιλμ, 'Beanpole', το οποίο λατρεύτηκε στην φεστιβαλική του πορεία του 2018. Τέλος, πρόσφατα έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούλιο, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα κρατήσουν μέχρι τον Ιούνιο του 2022. 

Το μέγεθος της παραγωγής είναι τόσο μεγάλο, αλλά και το HBO θέλει να δώσει τη δέουσα προσοχή στο project τόσο που θα κρατήσουν έναν χρόνο, κάτι το οποίο δε συνηθίζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές -εκτός κι αν είναι το Game of Thrones.