Το Game of Thrones έκανε ντόρο με ένα tweet - Οι fans ζητούν remake αλλά τι παίζει;

Έγινε σε χρόνο ρεκόρ No. 1 trending στο Twitter
15 Απριλίου 2021 12:04
Το Game of Thrones έκανε ντόρο με ένα tweet - Οι fans ζητούν remake αλλά τι παίζει;

Ντόρο στα social media και ειδικά στο Twitter προκάλεσε το Game of Thrones με ένα απλό του μήνυμα. Ο επίσημος λογαριασμός της διάσημης σειράς, που φέτος γιορτάζει δύο χρόνια από την προβολή του επικού -αλλά και διχαστικού- φινάλε του, ανήρτησε το εμβληματικό μότο της σειράς που έγινε συνώνυμο με το Westeros και συνεχώς ξεστομούσαν οι χαρακτήρες για να σημάνουν τον κίνδυνο που ερχόταν πέρα από το Τείχος. Γράφοντας ένα απλό "Winter is Coming" ξέσπασαν θεωρίες για το τι μπορεί να συμβαίνει και εάν το HBO μας προετοιμάζει για μια σχετική ανακοίνωση. 

Κατευθείαν οι απογοητευμένοι fans της σειράς άρχισαν να ζητούν remake της 8ης σεζόν για να δικαιωθεί το φινάλε και οι χαρακτήρες του, όπως υποστηρίζουν, με τα tweets να πέφτουν βροχή:

"Θέλω και τα 432 λεπτά που ξόδεψα βλέποντας την 8η σεζόν να διαγραφούν από τη μνήμη μου" έγραψε ένας άλλος χρήστης:

 "Θα πρέπει να γράψω για τον κατήφορο του Game of Thrones επειδή η 8η σεζόν θα πρέπει να μελετηθεί. Ήταν κυριολεκτικά το κυρίαρχο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας για σχεδόν μια δεκαετία και σε μια σεζόν όλοι έπαψαν να μιλούν πλέον για αυτό." ανήρτησε μια άλλη χρήστης:

 

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά;

Αυτόν τον καιρό το HBO διεξάγει μια μεγάλη γιορτή για τους fans του "Thrones" με μαραθώνιο προβολών της σειράς και ίσως αυτό το tweet να αποτελεί μια ανάρτηση που σχετίζεται με τους εορτασμούς. Επίσης, δεν αποκλείεται να πρόκειται για teaser σχετικά με τις επερχόμενες spinoff σειρές του σύμπαντος του George R.R. Martin, που πρόσφατα μάθαμε ότι πληθαίνουν.

Άλλωστε το "House of the Dragon" αναμένεται να προβληθεί στο HBO Max μέσα στο 2022, οπότε οι μηχανές του hype θα πρέπει να αρχίσουν να ζεσταίνονται.

Η σφαγή στα σχόλια που προκάλεσε αυτό το tweet όμως ήταν τόση που έγινε σε χρόνο-ρεκορ Νο.1 trending παγκοσμίως στο Twitter και οι fans έβγαλαν για ακόμη μια φορά το άχτι τους από την πίκρα που άφησε για μια μεγάλη μερίδα του κοινού η 8η σεζόν. Τώρα, ποιος ήταν ο σκοπός του tweet αυτού, μόνο το HBO γνωρίζει και ελπίζουμε να μάθουμε οσονούπω.