Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix σάς μαθαίνει πώς να κοιμηθείτε σωστά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια σειρά από το Headspace
15 Απριλίου 2021 08:21
Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix σάς μαθαίνει πώς να κοιμηθείτε σωστά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer ενός ολοκαίνουργιου ντοκιμαντέρ που θα καταφθάσει στην υπηρεσία και όχι, δεν έχει να κάνει με κάποια εξαφάνιση ή κάποια δολοφονία. Το ντοκιμαντέρ αυτό ονομάζεται “Headspace Guide to Sleep” και θέλει να σας μάθει περισσότερα πράγματα για τον ύπνο, όπως για παράδειγμα αν όντως χρειάζεστε οκτώ ώρες ύπνου για να «λειτουργήσετε» σωστά.

Πρόκειται για μία παραγωγή του Headspace app που είχε κυκλοφορήσει και παλιότερα ένα σόου για την αυτοσυγκέντρωση. Έτσι, το “Guide to Sleep” θα εντρυφήσει σε διάφορα γεγονότα και θα σας πει συμβουλές του ύπνου που υποστηρίζονται και από την επιστήμη. Είναι σωστό να κοιτάζετε το κινητό μας πριν τον ύπνο ή όχι; Όλα αυτά σύμφωνα με το Netflix θα απαντηθούν.

Με προσοχή και αυτοσυγκέντρωση, αυτό το ντοκιμαντέρ θα σας δώσει τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζεστε για να κοιμηθείτε καλά και να ξυπνήσετε με όρεξη για την καινούργια μέρα.

Τέλος, το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από επτά 15λεπτα επεισόδια, όπου το καθένα θα θίγει διαφορετικό θέμα. Το “Headspace: Οδηγός Ύπνου” (όπως θα ονομάζεται στα ελληνικά) θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίσημο trailer.