Έρχεται περισσότερο Bridgerton - Το Netflix ανανέωσε για δύο ακόμη σεζόν

Σίγουρα θα υπάρξει 3η και 4η σεζόν στο σόου της Shonda Rhimes
14 Απριλίου 2021 12:03
Έρχεται περισσότερο Bridgerton - Το Netflix ανανέωσε για δύο ακόμη σεζόν

Χωρίς να αποτελεί κάποια τρελή έκπληξη αλλά ετοιμαστείτε για πολύ περισσότερο Bridgerton μέσα στα επόμενα χρόνια. Το ρομάντζο εποχής που έκανε θραύση στο Netflix ανανεώθηκε για δύο ακόμη σεζόν, πριν καν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της 2ης που διεξάγονται αυτόν τον καιρό. Αποδεικνύεται έτσι πώς ο streaming γίγαντας βασίζεται στην παραγωγή της Shonda Rhimes και του showrunner, Chris Van Dusen και πως να μην το κάνει όταν μέσα στις πρώτες εβδομάδες το παρακολούθησαν πάνω από 82 εκατομμύρια νοικοκυριά και έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες σε views σειρές της υπηρεσίας. 

Σίγουρα, πλέον, θα έχετε να αναμένετε στην 3η και την 4η σεζόν του Bridgerton, η οποία λογικά θα ακολουθήσει τα αυτοτελή μονοπάτια των βιβλίων. Μια ανακοίνωση που το Netflix έκανε μέσα από τα επίσημα social media του Bridgerton, δια χειρός της "Lady Whistledown" η οποία είναι η μυστηριώδης αφηγήτρια της σειράς:

Η πρώτη σεζόν ασχολήθηκε με τον φλογερό έρωτα της Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) και του Simon Basset aka Δούκα του Χέιστινγκς που τον υποδύεται ο Rege Jean-Page, ο οποίος έκανε το "μπαμ" της καριέρας του με αυτόν τον ρόλο. Με τον Jean-Page να έχει αποχωρήσει από το σόου, σοκάροντας τους fans, η 2η σεζόν θα εστιάσει στον Anthony Bridgerton του Jonathan Bailey και στο δικό του κυνήγι συντροφιάς. Ωστόσο, η μικρότερη αδερφή του Daphne θα εμφανιστεί στη νέα σεζόν. 

Αντίστοιχα εάν η σειρά ακολουθήσει την πορεία των βιβλίων της Julia Quinn η 3η σεζόν θα εξιστορήσει το ρομάντζο του Benedict Bridgerton του Luke Thompson και η 4η στον Colin Bridgerton του Luke Newton. Για την ιστορία τα βιβλία του Bridgerton είναι 9 στο σύνολο οπότε εάν η επιτυχία είναι ανάλογη δεν αποκλείεται να υπάρξουν περισσότερες σεζόν.