Η 4η σεζόν του Élite απέκτησε ημερομηνία! – Δείτε τους νέους μαθητές του Las Encinas (ΒΙΝΤΕΟ)

Οπλιστείτε με υπομονή γιατί…έρχονται!
12 Απριλίου 2021 18:51
Η 4η σεζόν του Élite απέκτησε ημερομηνία! – Δείτε τους νέους μαθητές του Las Encinas (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ζέστανε πρόσφατα το κλίμα για την 4η σεζόν του Élite, αφού σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε το νέο αυτό κεφάλαιο θα έρθει τελείως ανανεωμένο. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε νέους μαθητές, αλλά και καθηγητές, αφού οι Ester Exposito (Carla), Danna Paola (Lu), Mina El Hammani (Nadia) και Jorge Lopez (Valerio) αποχώρησαν από το κολέγιο του "Las Encinas" για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή ο καθένας τους.

Τώρα, η streaming υπηρεσία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο βίντεο από τη νέα σεζόν, στο οποίο ανακοινώνει την ημερομηνία για την πρεμιέρα. Θα πρέπει να κάνετε λοιπόν λίγο υπομονή, καθώς “Ελίτ” θα κάνει μια νέα αρχή στις 18 Ιουνίου και σε αυτό το κεφάλαιο θα γνωρίσετε τους Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch και Diego Martín.

Αυτές είναι και οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σεζόν:

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Omar, Samuel, Guzman, Ander, Omar, Rebeca και Cayetana -η οποία έγινε η νέα επιστάτρια- θα παραμείνουν κανονικά στη σειρά. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο ανακοίνωσης της πρεμιέρας.