Έρχεται η ώρα του Loki - Δείτε το νέο trailer που είναι το κάτι άλλο! 

Δέσμιος της TVA ή θα σπάσει πλάκα με όλους; Θα μάθουμε τον Ιούνιο

Έρχεται η ώρα του Loki - Δείτε το νέο trailer που είναι το κάτι άλλο!

Η Marvel Studios μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο επίσημο trailer του LOKI με τον Tom Hiddleston, στη δική του σειρά στο Disney Plus, η οποία θα διαδεχθεί το Falcon and The Winter Soldier μια εβδομάδα ακριβώς μετά το φινάλε του, κρατώντας έτσι τους Marvel fans σε πλήρη εγρήγορση. Η νέα ματιά στο σόου με τον αδερφό του Thor και "Θεό της Ζαβολιάς" είναι και η πληρέστερη, δίνοντας μας μια καλή ιδέα για το τί να περιμένουμε. Όπως φαίνεται ο Loki θα είναι καταχρεωμένος και δέσμιος του TVA (Time Variance Authority) μιας οργάνωσης γραφειοκρατικού χαρακτήρα που έχει σκοπό να παρακολουθεί τις εναλλακτικές πραγματικότητες και timelines. 

Ίσως εδώ τελικά πάρουμε μια γερή δόση του τι εστί Multiverse εντός του MCU; Σίγουρα το trailer και αυτά που ακούγεται να συζητάει ο Mobius του Owen Wilson κλείνουν το μάτι προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ τα σκηνικά με τα διάφορα portals αποτελούν επίσης μια ένδειξη. 

Μαζί με τους Hiddleston και Wilson πρωταγωνιστούν οι: Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku και Richard E. Grant. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων ανέλαβε η Kate Herron (Sex Education) και το σενάριο υπογράφει ο Michael Waldron. Δείτε επίσης μερικές νέες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν παράλληλα:

Το LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου αποκλειστικά στο Disney Plus

1 σχολιο(α)