Μην περιμένετε στα κοντά το Stranger Things 4 - Ακόμη τα γυρίσματα δεν τελείωσαν

Όλα όσα δήλωσε ο Gaten Matarazzo που παίζει τον Dustin
01 Απριλίου 2021 22:25
Μην περιμένετε στα κοντά το Stranger Things 4 - Ακόμη τα γυρίσματα δεν τελείωσαν

Θα περάσουν δύο χρόνια χωρίς να δούμε νέα επεισόδια του Stranger Things αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Από το καλοκαίρι του 2019 όπου προβλήθηκε η 3η σεζόν (εντυπώσεις εδώ) μεσολάβησε ένα διάστημα που οι δημιουργοί του, τα αδέρφια Duffer, ετοίμαζαν τον 4ο κύκλο και τους πέτυχε μια πανδημία κάπου στη διαδρομή, η οποία τους ανάγκασε να διακόψουν για αρκετό καιρό τα γυρίσματα που μόλις είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο. Τον χειμώνα επανεκκίνησαν και τότε πήραμε μερικές παρασκηνιακές ματιές από το πλατό του, καθώς και τον "Dustin" και το "Hellfire Club" που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σενάριο της ερχόμενης σεζόν. 

Τόσο καιρό όμως τα γυρίσματα συνεχίζονται αλλά μέχρι πότε; Ούτε ο Gaten Matarazzo που υποδύεται τον Dustin δεν μπόρεσε να δώσει μια σίγουρη απάντηση. Μιλώντας στο Collider αποκάλυψε πως δεν ξέρει πότε θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα λόγω του ευέλικτου προγράμματος που εφαρμόζουν λόγω του κορωνοϊού: 

"Προσπαθούμε να μαντεύουμε πάνω κάτω το πότε θα γυρίζουμε σκηνές, το πότε μάλλον θα τελειώσουμε και το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει. Όλα αυτά είναι στο "μπορεί" επειδή πάμε μέρα με τη μέρα και δεν είναι σίγουρο εάν θα μπορούμε να μπούμε στο πλατό για γυρίσματα. Λογικά αν όλα πάνε καλά θα γυρίσω προσωπικά ένα μεγάλο μέρος των σκηνών μου τον επόμενο μήνα, αλλά και αυτό δεν το ξέρω γιατί σε δυο βδομάδες όλα μπορούν να αλλάξουν. Οπότε λόγω αυτού δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε στα σίγουρα το πότε θα κάνουμε wrap. 

Ωστόσο, όπως σας αναφέραμε και παλιότερα, Το Stranger Things 4 επωφελήθηκε από την διακοπή λόγω της πανδημίας και οι Duffer Brothers είχαν παραπάνω χρόνο για να επεξεργαστούν το σενάριο και για πρώτη φορά στα χρονικά του σόου του Netflix να ολοκληρώσουν όλα τα επεισόδια, πριν καν τα γυρίσουν. Ο "Dustin" αναφέρθηκε και σε αυτό το πολύ θετικό γεγονός, όπως τονίζει:

Φέτος, εξαιτίας του COVID, δεν είχαν καμία δικαιολογία να μην τελειώσουν το γράψιμο της σεζόν εντελώς. Όταν πήγαμε στο πρώτο table read τον Φεβρουάριο του 2020, νομίζαμε ότι θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και θα δούμε την ίδια κατάσταση. Θα γυρίζαμε τα επεισόδια μέχρι το 5ο και μετά θα κάναμε κάποια ανάπαυλα, αλλά μετά χτύπησε ο COVID και είχαν ήδη τελειώσει τα έξι επεισόδια και είπανε "μπορούμε κάλλιστα να τα ολοκληρώσουμε". 

Στο δια ταύτα; Μην περιμένετε να δείτε τώρα στα κοντά, δηλαδή εντός του 2021 την 4η σεζόν του Stranger Things, εφόσον ακόμη θα βρίσκονται πιθανότατα μέχρι το καλοκαίρι στο πλατό. Επομένως, καλό 2022 για τα νέα επεισόδια ενός εκ των καλύτερων και πιο δημοφιλών σειρών του Netflix παγκοσμίως.