Καλοκαιρινές διαστημικές διακοπές με τη 5η σεζόν του Rick and Morty - Δείτε το trailer

Επιτέλους έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας και trailer
31 Μαρτίου 2021 08:47
Καλοκαιρινές διαστημικές διακοπές με τη 5η σεζόν του Rick and Morty - Δείτε το trailer

Ακούγεται κλισέ αλλά επιτέλους το Adult Swim ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της άκρως αναμενόμενης 5ης σεζόν του Rick and Morty, δίνοντας και το επίσημο πρώτο trailer στη δημοσιότητα υπό τους ήχους του "Blue Orchid" των White Stripes! Όλα μαζί με μια κίνηση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση όπως συνηθίζουν οι δημιουργοί του πήραμε μια πρώτη λεπτομερής ματιά στα επικά σκηνικά που θα ζήσουν οι Rick και Morty στο διάστημα και σε παράλληλες διαστάσεις, καθώς φαίνεται πως η θεματολογία της νέας σεζόν να κινείται σε πιο στενούς οικογενειακούς ρυθμούς. 

Μέσα στο καλοκαίρι, όπου και θα προβληθεί, θα δείτε τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται σε κίνδυνο όπως πάντα, με τις αναφορές και τα easter eggs στην pop κουλτούρα να δίνουν και να παίρνουν όπως στο Hellraiser, τον Aquaman (ή Namor διαλέξτε ό,τι σας βολεύει), τον Blade, μέχρι τα τα Transformers και το Voltron. 

Να δούμε που θα καταλήξουν οι ήρωες των Dan Harmon και Justin Roiland στο τέλος της επερχόμενης σεζόν. Να θυμίσουμε πως το 2018 οι δημιουργοί του υπέγραψαν συμφωνία για να διασφαλίσουν το μέλλον του σόου, επεκτείνοντας το για 70 ακόμη επεισόδια. Η 4η σεζόν της σειράς χωρίστηκε σε δύο μέρη, το πρώτο προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 και το δεύτερο τον Μάιο του 2020. Έτσι όπως ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του δε φαίνεται πως θα συμβεί το ίδιο στη 5η σεζόν, ωστόσο δεν γνωρίζουμε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται. 

Η 5η σεζόν του Rick and Morty θα κάνει ντεμπούτο στις 20 Ιουνίου 2021