Γνωρίστε τη νέα...νέα Batwoman - Η Wallis Day αναλαμβάνει τον ρόλο της Kate Kane (ΦΩΤΟ)

Θα αλλάξει και πάλι ο ρόλος στο υπόλοιπο μισό της 2ης σεζόν
23 Μαρτίου 2021 10:56
Γνωρίστε τη νέα...νέα Batwoman - Η Wallis Day αναλαμβάνει τον ρόλο της Kate Kane (ΦΩΤΟ)

Η αποχώρηση της Ruby Rose από τον ρόλο της Batwoman μετά το τέλος της πρώτης -χλιαρής- σεζόν προκάλεσε ένα σοκ στην παραγωγή της σειράς του CW, με αποτέλεσμα γρήγορα οι διαδικασίες να κινηθούν για την αντικατάστασή της, καθώς κόντευε η πρεμιέρα της 2ης σεζόν. Η παρτίδα σώθηκε και ο χαρακτήρας της Kate Kane αντικαταστάθηκε από την Javicia Leslie στο ρόλο της Ryan Wilder, η οποία ανέλαβε την κληρονομιά της Batwoman.  

Ωστόσο, η χαρακτήρας της Kate Kane δεν ξεγράφτηκε εντελώς από το σόου και όπως φαίνεται θα επιστρέψει. Το Deadline μεταδίδει πως η νέα...νέα Batwoman θα είναι η Wallis Day που θα αντικαταστήσει τρόπον τινά την Ruby Rose στο ρόλο της Kate Kane και την Ryan Wilder της Leslie. 

Συγκεκριμένα, το σόου στο επεισόδιο "Survived Much Worse" έδωσε τις απαντήσεις, αποκαλύπτοντας πως η Kate Kane τελικά ζει. Ωστόσο, για κακή της τύχη βρέθηκε σε ένα αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη στον ουρανό της Gotham City. Τα τραύματά της ήταν τέτοια που έπρεπε να υποστεί αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση και κάπως έτσι, με αυτόν τον τρόπο που θα ζήλευε και ο Νίκος Φώσκολος, θα δικαιολογηθεί η δεύτερη αλλαγή του ρόλου. 

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πώς τα νούμερα της 2ης σεζόν, δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ του CW και του Arrowverse και ίσως για αυτόν τον λόγο να προχωρά σε αυτή τη δραστική κίνηση το κανάλι. 

Η 26χρονη Wallis Day δεν είναι άγνωστη στις superhero σειρές αφού πρωταγωνίστησε στην prequel σειρά του Superman, το "Krypton" του καναλιού Syfy, υποδύοντας την Nyssa-Vex.