Στην 2η σεζόν του The Witcher στο Netflix θα δούμε 7 νέα πρόσωπα (ΦΩΤΟ)

Γνωρίστε τα νέα πρόσωπα της επερχόμενης σεζόν
23 Μαρτίου 2021 08:29
Στην 2η σεζόν του The Witcher στο Netflix θα δούμε 7 νέα πρόσωπα (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher αναμένεται να ολοκληρωθούν πολύ σύντομα εάν τα δημοσιεύματα στο Redanian Intelligence ισχύουν, έχοντας ταλαιπωρηθεί όσο λίγες παραγωγές του Χόλιγουντ τόσο πολύ από την πανδημία, με διακοπές λόγω του κορωνοϊού αλλά και τραυματισμούς του πρωταγωνιστή, Henry Cavill. Θέλοντας να ζεστάνει ξανά το κλίμα γύρω από τη νέα σεζόν, το Netflix ανακοίνωσε τις νέες προσθήκες του cast και μέσα σε αυτό υπάρχουν γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές.

Επτά ηθοποιοί προστίθενται και είναι οι εξής:

Ο Graham McTavish που θα υποδυθεί τον "Dijkstra" είναι ανάμεσα στους πιο γνωστούς της φουρνιάς αυτής, έχοντας παίξει ως Dwaling στην τριλογία των Hobbit ταινιών, τον Δράκουλα στο Castlevania του Netflix αλλά και στη σειρά Outlander. Η Adjoa Andoh θα υποδυθεί την Nenneke, η Cassie Clare την Phillipa Eilhart, η Liz Carr την Fenn, ο Kevin Doyle τον Ba'lian, ο Simon Callow τον Codringher και ο Chris Fulton τον Rience. 

Κρίνοντας από τα ονόματα, που τα περισσότερα στους fans των βιβλίων ή και των παιχνιδιών είναι γνώριμα, η 2η σεζόν θα περάσει αρκετό χρόνο στην Redania. 

Ακόμη, δεν γνωρίζουμε επίσημα πότε θα έρθει στις οθόνες μας η 2η σεζόν του Witcher μέσα από το Netflix.