Peaky Blinders 6η σεζόν: Ο Cillian Murphy δεν τον υποδύεται, είναι ο Thomas Shelby (ΦΩΤΟ)

Νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν
18 Μαρτίου 2021 20:41
Peaky Blinders 6η σεζόν: Ο Cillian Murphy δεν τον υποδύεται, είναι ο Thomas Shelby (ΦΩΤΟ)

Όσο συνεχίζονται τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν του Peaky Blinders, η παραγωγή φροντίζει να ξεδιψά τους fans με μικρές ματιές στα παρασκήνια. Τώρα μια νέα φωτογραφία κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα του σόου με τον -ποιον άλλον- Cillian Murphy σε πρώτο πλάνο. Μέσα από το Twitter συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης του σόου Anthony Byrne φωτογράφισε τον πάντοτε στιλάτο κ. "Shelby" να δοκιμάζει ένα κοστούμι που θα το δούμε σε κάποιο από τα επεισόδια του 6ου κύκλου.

Δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως ο ρόλος του πάει γάντι σε σημείο που δεν τον υποδύεται αλλά...είναι ο Τόμας Σέλμπι. 

Όσο περνάει ο καιρός ελπίζουμε να δούμε και τους υπόλοιπους της φαμίλιας των Shelby σε παρόμοιο backstage υλικό. Πρόσφατα, ο αδερφός του Thomas, Arthur Shelby δηλαδή ο Paul Anderson καθησύχασε τους fans πως το φινάλε του Peaky Blinders δε θα αργήσει τόσο όσο νομίζουμε

Η ιστορία των Shelbys όμως δε θα ολοκληρωθεί στο σόου του BBC, καθώς στα σχέδια είναι να υπάρξει μια κινηματογραφική ταινία Peaky Blinders που θα βάλει την οριστική τελεία.