Το Disney Plus πηγαίνει "τρένο" - Ξεπέρασε τους 100 εκ. συνδρομητές

Κλείνει απειλητικά την ψαλίδα με τον γίγαντα Netflix
10 Μαρτίου 2021 11:09
Το Disney Plus πηγαίνει "τρένο" - Ξεπέρασε τους 100 εκ. συνδρομητές

Δεν πέρασε ένας μήνας από την τελευταία φορά που μάθαμε τα νούμερα συνδρομητών του Disney Plus, το οποίο κλείνει απειλητικά την ψαλίδα με τον μεγάλο αντίπαλό του το Netflix, που αριθμεί πάνω από 200 εκ. συνδρομητές. Όπως δημοσιεύθηκε στο Deadline, δια στόματος του CEO της εταιρίας Bob Chapek, έγινε γνωστό ότι η streaming υπηρεσία ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, αποδεικνύοντας πως πηγαίνει "τρένο" η ανάπτυξή της.

Η τελευταία ενημέρωση είχε έρθει τον Φεβρουάριο όταν και μάθαμε πως κόντευε τους 95 εκ. συνδρομητές. Ο Chapek, μάλιστα, ανακοίνωσε και τον νέο στόχο του Disney+:

Είναι γεγονός πως έχουμε θέσει στόχο να κυκλοφορούμε πάνω από 100 νέες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων των Disney Animation, Disney Live Action, Marvel, Star Wars και National Geographic.

Μπορεί το μέλλον να είναι το streaming για την Disney όμως δεν ξεχνά και τονίζει τη σημασία των κινηματογραφικών κυκλοφοριών, όπως φρόντισε να κάνει ο Chapek στο πλαίσιο του Disney Investor's Day τον περασμένο Δεκέμβριο. Επενδυτές και αναλυτές προβλέπουν πως το Disney+ θα γιγαντωθεί παραπάνω και μέχρι το 2024 θα φτάσει περίπου του 230 με 260 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως

Υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για το Disney Plus στην Ελλάδα;

Η νεότερη πληροφορία που ακούγεται εντός των συνόρων μας αναφέρει πώς η υπηρεσία θα εισέρθει στην ελληνική αγορά μέσα στην Άνοιξη του 2021, όπως και σε άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο μεθόδους: την παραδοσιακή απευθείας διάθεση στο κοινό ή μέσω κάποιου εδραιωμένου παρόχου περιεχομένου.