Raised By Wolves: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν της επικής sci-fi σειράς του Ridley Scott

Επιστροφή στον πλανήτη Kepler-22b
10 Μαρτίου 2021 10:07
Raised By Wolves: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν της επικής sci-fi σειράς του Ridley Scott

Ετοιμαστείτε να επιστρέψετε στον πλανήτη Kepler-22b και τον κόσμο του Raised By Wolves. Η επική sci-fi σειρά που δημιούργησε ο Ridley Scott μαζί με τον Aaron Guzikowski, πάτησε πόδι στο πλατό ξανά, έχοντας τόσο καιρό εμπόδιο τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, και έτσι τα γυρίσματα της 2η σεζόν ξεκίνησαν επισήμως. Από τις πρώτες μέρες που προβλήθηκε η σειρά γνωρίζαμε ότι θα υπάρξει δεύτερη σεζόν καθώς το HBO Max έδωσε από νωρίς το πράσινο φως για τη συνέχεια. 

Το ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα το μάθαμε μέσα από τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Abubakar Salim, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ο οποίος υποδύεται το ανδροειδές Father, πλάι στην Mother της Amanda Collin:

Το φινάλε της πρώτης σεζόν άφησε πολλά cliffhangers και ερωτήματα αναπάντητα, τα οποία ελπίζουμε πως θα δοθούν απαντήσεις ή και νέες ερωτήσεις στη νέα σεζόν. Ο Guzikowski έχει αναφέρει άλλωστε πως το αρχικό πλάνο είναι να φτάσει τις 5 με 6 σεζόν συνολικά. Εκτός των δύο προαναφερθέντων πρωταγωνιστεί ο Travis Fimmel του "Vikings" μαζί με τους:  Winta McGrathNiamh AlgarFelix JamiesonEthan HazzardAasiya Shaha, και Ivy Wong.