The Flash: Ο Barry Allen θα τρέξει για όλα αυτά που αγαπά στο trailer της 7ης σεζόν

Ξεκίνησαν οι περιπέτειες του "Fastest Man Alive" στο Arrowverse
05 Μαρτίου 2021 13:04
The Flash: Ο Barry Allen θα τρέξει για όλα αυτά που αγαπά στο trailer της 7ης σεζόν

Μετά από μια 10μηνη απουσία λόγω της πανδημίας, η 7η σεζόν του The Flash έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στο The CW, με τον "Fastest Man Alive" να επιστρέφει για νέες περιπέτειες. Ένα νέο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα και εστιάζει στη μεγάλη καρδιά του Barry Allen του Grant Gustin, ο οποίος στη νέα σεζόν θα πρέπει να "τρέξει" για όλα αυτά που αγαπάει περισσότερο, λαμβάνοντας έναν καθαρά ηγετικό ρόλο πλέον στην Team Flash. 

Η πρεμιέρα της 7ης σεζόν τον βρήκε με μια αναβαθμισμένη στολή, κάτι που η σειρά δίνει αρκετή λεπτομέρεια όσο ο χαρακτήρας του εξελίσσεται ανά σεζόν. Στη νέα της βερσιόν όμως παρατηρείται μια σημαντική διαφορά με την μάσκα του, καθώς όντας πλέον φτιαγμένη από νανοτεχνολογία εφαρμόζει ακριβώς στο κεφάλι του Barry, αντί να κρέμεται σαν κουκούλα όπως παλιά. Αξίζει να αναφερθεί πως ακόμη δε δόθηκε εξήγηση εντός του storyline πως προήρθε η αναβάθμιση αυτή, ιδιαίτερα όταν ο Cisco δεν εμφανίστηκε στο επεισόδιο:

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Candice Patton (The Game) ως Iris West-Allen, Carlos Valdes ως Cisco Ramon aka Vibe, Danielle Panabaker (Justified) ως Caitlin Snow aka Killer Frost και Jesse L. Martin (Law & Order) ως Joe West.

Απολαύστε το trailer παρακάτω, το οποίο αποκαλύπτει την επιστροφή ενός γνωστού κακού από την 3η σεζόν.