Οι "Ανυπότακτες Καρδιές" επιστρέφουν με remake σειρά στο Netflix - Δείτε το teaser

Θα σπάσουν καρδιές και το 2022
03 Μαρτίου 2021 12:00
Οι "Ανυπότακτες Καρδιές" επιστρέφουν με remake σειρά στο Netflix - Δείτε το teaser

Όσοι έχετε διαβάσει τον τίτλο και γνωρίζετε τι σημαίνουν οι "Ανυπότακτες Καρδιές" στη μικρή σας ηλικία, τότε είναι λογικό να σας διαπεράσει ένα δυνατό κύμα νοσταλγίας. Ήταν από εκείνα τα μεσημερο-απογεύματα στην ΕΡΤ όπου προβαλλόταν η αργεντίνικη νεανική σειρά, που σάρωσε την περίοδο 2005-07 και κυριολεκτικά σημάδεψε μια γενιά Ελλήνων μαθητών, η οποία γυρνούσε από το σχολείο για να καθηλωθεί μπροστά στους δέκτες και να δουν τα καμώματα της Μία, της Μαρίζα, του Πάμπλο και του Μανουέλ. 

Ποιος θα περίμενε ότι η εμβληματική νεανική σειρά θα επέστρεφε; Το Netflix ανακοίνωσε πως το "Rebelde Way" -όπως είναι γνωστό διεθνώς- θα επιστρέψει με νέα remake σειρά, η οποία θα ονομάζεται "Rebelde" και θα κυκλοφορήσει εντός του 2022

Μάλιστα, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και ένα πρώτο teaser που αναφέρει πως στο "Rebelde" θα πρωταγωνιστεί μια νέα γενιά μαθητών στο κολλέγιο "Elite Way":

Για την ιστορία η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Αργεντινή το 2002 και διήρκησε δύο σεζόν, οι οποίες ωστόσο σημείωσαν τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μετέπειτα αρκετές διασκευές του σόου ανα χώρα, όπως στις ΗΠΑ, την Ινδία, τη Πορτογαλία και το Μεξικό. Στην προκειμένη, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το remake θα βασίζεται στη μεξικάνικη βερσιόν του -εξού και ο τίτλος "Rebelde". 

Τα τραγούδια της σειράς έγιναν αμέσως επιτυχίες, αφού τα συναντούσες συχνά να ακούγονται σε παρέες πιτσιρικάδων -κυρίως κοριτσιών να λέμε την αλήθεια- μιας και από μπάντα στη σειρά έγιναν και μπάντα στην πραγματικότητα. Με το σχήμα Erreway κυκλοφόρησαν κομμάτια όπως "Para Cosas Buenas", "Tiempo", "Bonita De Mas" και "Sera de Dios", τα οποία ίσως να σας ταξιδέψουν κάποιους από εσάς σε εκείνη την εποχή. 

Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται το ισπανικό "Elite" του Netflix πλέον, όταν θα συνυπάρχει με τον νονό του στην ίδια πλατφόρμα σε λίγο καιρό. Και όχι δε θα δούμε -λογικά- ξανά τους Luisana Lopilato, Benjamin Rojas, Camila Bordonaba και Felipe Colombo αλλά ένα ολοκαίνουργιο cast. 

Tags: