Στο "Obi-Wan Kenobi" θα εμφανιστεί μια γνωστή φυσιογνωμία του Game of Thrones

Προστέθηκε στο cast η "Ellaria Sand" της Indira Varma
03 Μαρτίου 2021 08:32
Στο "Obi-Wan Kenobi" θα εμφανιστεί μια γνωστή φυσιογνωμία του Game of Thrones

Αν και τα γυρίσματα του Obi-Wan Kenobi δεν έχουν ξεκινήσει, ένα από τα πολυαναμενόμενα shows του Disney+ αρχίζει να ανεβάζει στροφές. Μέσα από το Deadline μάθαμε πως η Indira Varma αποτελεί την πρώτη προσθήκη στο cast του σόου μετά τον Hayden Christensen, ο οποίος θα επιστρέψει ως Darth Vader μετά την prequel τριλογία. 

Αν το όνομά της δεν σας λέει τίποτα τότε ο ρόλος της ως Ellaria Sand στο Game of Thrones σίγουρα θα σας τη θυμίσει, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές όπως το Rome του HBO, το Carnival Row του Amazon Prime Video και το For Life του ABC. 

Καμία άλλη πληροφορία δεν δόθηκε όπως για το ποια χαρακτήρα θα υποδυθεί. Προφανώς το project απέχει ακόμη αρκετό καιρό μέχρι να το δούμε στις οθόνες μας, ωστόσο είναι γνωστή για την φειδώ της η Disney και κάτι τέτοιο το καταλάβαμε από το πόσο καλά κράτησε το επικό cameo του Mark Hamill στο The Mandalorian. 

Τέλος, το Disney Plus αποτελεί το νέο σπίτι του Star Wars για το οποίο στα σκαριά βρίσκονται 10 νέες live-action και animated σειρές, όπως το "Ahsoka" με την Rosario Dawson, το "Andor" με τον Diego Luna, το The Book of Boba Fett, το Rangers of the Republic (μετά την απόλυση της Carano η τύχη του αγνοείται) και φυσικά η 3η σεζόν του Mandalorian