Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του “Cobra Kai” μόλις ξεκίνησαν!

Έτοιμο για το πλατό είναι το cast της σειράς
01 Μαρτίου 2021 11:51
Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του “Cobra Kai” μόλις ξεκίνησαν!

Αδιαμφισβήτητα το Cobra Kai “μεγάλωσε” αρκετά από τότε που αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς το Netflix. Η 3η σεζόν που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό έσπασε τα ρεκόρ με εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν τη συνέχεια της ιστορίας του Miguel, των LaRusso, των Lawrence και των υπολοίπων.

Γνωρίζουμε ότι η 4η σεζόν ετοιμάζεται ήδη και μέχρι στιγμής πολύ λίγα πράγματα είναι γνωστά για το νέο κεφάλαιο, με τους συντελεστές να έχουν αποκαλύψει πριν καιρό ότι πολλά επεισόδια έχουν γραφτεί ήδη. Τα νέα, όμως, είναι ευχάριστα για τους λάτρεις του σόου, καθώς μέσα από το επίσημο Twitter του Cobra Kai δημοσιεύτηκε μια εικόνα που ανέβασε το hype της αναμονής στα ύψη.

Όπως όλα δείχνουν, το cast και όλο το crew της σειράς μπήκε στο πλατό και ξεκίνησε τα γυρίσματα για την 4η σεζόν. Η εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Twitter περιλαμβάνει το σενάριο από το 1ο επεισόδιο με τίτλο “Let’s Begin”, ενώ στο βάθος υπάρχουν θολωμένα και τα λογότυπα των Eagle Fang, Miyagi-Do και Cobra Kai.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Τα νέα επεισόδια της σειράς μάλλον θα έρθουν πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε, παρόλο που δεν έχουμε μέχρι τώρα κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για την πρεμιέρα. Για οτιδήποτε νεότερο όμως μπορείτε να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.