Νέα ημερομηνία πρεμιέρας για το Loki στο Disney Plus

Αντί για Μάιο μεταφέρεται για τον Ιούνιο η προβολή του
24 Φεβρουαρίου 2021 21:01
Νέα ημερομηνία πρεμιέρας για το Loki στο Disney Plus

Έχουμε σημαντικά νέα από το μέτωπο της Marvel Studios πέραν της ανακοίνωση του επίσημου τίτλου του Spider-Man 3. Ο θεός της ζαβολιάς του Tom Hiddleston μάθαμε πως δε θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάιο αλλά θα καθυστερήσει για ένα μήνα. Η πρεμιέρα του Loki ορίστηκε πλέον για τις 11 Ιουνίου του 2021, αποκλειστικά στο Disney+. 

Αυτή η μικρή καθυστέρηση έγινε λογικά ούτως ώστε το πρόγραμμα των κυκλοφοριών ταινιών και σειρών του MCU να απλωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Το WandaVision τελειώνει σε δύο εβδομάδες, στις 19 Μαρτίου ξεκινάει το Falcon and the Winter Soldier και θα ολοκληρωθεί προς τα τέλη Απριλίου. Τον Μάιο υποτίθεται πως -εάν όλα πάνε καλά- θα κυκλοφορήσει τελικά το Black Widow για αυτό και η Marvel Studios του δίνει εξ'ολοκλήρου το slot εκείνου του μήνα. Τώρα εάν θα προβληθεί αποκλειστικά στους κινηματογράφους όπως επιθυμεί η Disney ή εάν θα αναγκαστεί λόγω της πανδημίας να πάει σε μια υβριδική κυκλοφορία μένει να φανεί. 

Στο σόου του Loki θα δούμε τον "θεό της Ζαβολιάς" σε νέες περιπέτειες αμέσως μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame και το κλέψιμο του tesseract. Μαζί με τον Hiddleston θα δούμε τους Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku και Richard E. Grant. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Kate Herron (Sex Education) και το σενάριο υπογράφει ο Michael Waldron. 

Απολαύστε ξανά το πρώτο του trailer πατώντας εδώ