Να ευχαριστούμε τον Oscar Isaac που ο Ethan Hawke θα παίξει στο Moon Knight

Παλιότερα ο ηθοποιός είχε εκφράσει ότι δεν είναι ένθερμος υποστηρικτής του genre
24 Φεβρουαρίου 2021 11:49
Να ευχαριστούμε τον Oscar Isaac που ο Ethan Hawke θα παίξει στο Moon Knight

Η Marvel Studios ετοιμάζει να μας συστήσει στον "Moon Knight", μέσα από την ομώνυμη σειρά του στο Disney+ και το πρωταγωνιστικό δίδυμό του είναι φωτιά. Και μάλλον θα πρέπει να ευχαριστούμε τον Oscar Isaac για τον λόγο που ο Ethan Hawke επέλεξε να δεχθεί τον ρόλο του κακού στο επερχόμενο σόου. 

Πρόκειται για έναν ηθοποιό που είναι επιλεκτικός στους ρόλους που αναλαμβάνει και το γεγονός πως είπε το "ναι" στη Marvel οφείλεται στο γεγονός ότι εμπλέκεται ο Isaac, τον οποίο θαυμάζει και ήθελε να συνεργαστεί εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε το σκεπτικό του πίσω από αυτή την απόφαση στο podcast The Watch λέγοντας:

Λατρεύω το γεγονός ότι η ιστορία του Moon Knight δεν είναι τόσο γνωστή και επιτρέπει έτσι περισσότερη δημιουργική ελευθερία. Ο σκηνοθέτης του, Mohamed Diab, είναι ένας φοβερός τύπος...Ο λόγος που το κάνω είναι κυρίως ο Oscar, γιατί προσωπικά, και θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, τον βρίσκω έναν πολύ ενδιαφέρον παίκτη στη δουλειά μας. Μου αρέσουν όλα όσα κάνει στη ζωή του. Μου θυμίζει εκείνους τους ηθοποιούς που θαύμαζα, όπως έκανε εγώ όταν πρωτοέφτασα στη Νέα Υόρκη. Ο Oscar είναι μικρότερος από μένα και μου αρέσει το πως προωθεί τον εαυτό του και μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται. Γενικότερα, συμβαίνουν καλά πράγματα όταν περιτριγυρίζεσαι από τέτοια άτομα, που σκέφτονται όπως εσύ, σωστά; 

Η είδηση του casting του Hawke προκάλεσε έκπληξη μιας και στο παρελθόν ο 50χρονος ηθοποιός δεν είχε μιλήσει με τα πιο κολακευτικά λόγια για το είδος των superhero ταινιών. Μάλιστα, είχε σχολιάσει το Logan ως μια "απλά καλή superhero ταινία" προκαλώντας ποικίλα σχόλια, καθώς το φιλμ του James Mangold και το κύκνειο άσμα του Hugh Jackman ως Wolverine θεωρείται μια από τις καλύτερες -αν όχι η καλύτερη- του είδους. 

Όπως και να έχει ο Hawke πλέον αποτελεί ένα από τα νεότερα μέλη του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε στο πλάι του Isaac. Την σκηνοθεσία του σόου έχει αναλάβει ο Mohamed Diab, καθώς και το δίδυμο του "Synchronic", Justin Benson και Aaron Moorhead.