Jupiter's Legacy: Από τον δημιουργό του Kick-Ass, μια νέα γενιά υπερηρώων έρχεται στο Netflix (BINTEO)

Η νέα σειρά του Mark Millar κάνει πρεμιέρα τον Μάιο
23 Φεβρουαρίου 2021 22:19
Jupiter's Legacy: Από τον δημιουργό του Kick-Ass, μια νέα γενιά υπερηρώων έρχεται στο Netflix (BINTEO)

To Netflix αποκάλυψε σιωπηλά με ένα teaser την επόμενη σειρά του που θυμίζει κάτι από Umbrella Academy και το The Boys του Amazon Prime. Ο λόγος για το Jupiter's Legacy, το οποίο φέρει την υπογραφή του Mark Millar, δημιουργό των "Kick-Ass" και "Kingsmen", και αποτελεί την πρώτη σειρά του για λογαριασμό της streaming υπηρεσίας. Μέσα από ένα σύντομο teaser αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του που ορίστηκε για τις 7 Μαΐου 2021 και πλέον αναμένουμε να δούμε περισσότερα από αυτό το νέο σόου που θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Η πλοκή της εξιστορεί τις περιπέτειες των πρώτων υπερηρώων του κόσμου, οι οποίοι απέκτησαν τις δυνάμεις τους τη δεκαετία του '30. Στη σημερινή εποχή όμως αποτελούν την παλιά και δοξασμένη φρουρά, καθώς τα παιδιά τους δυσκολεύονται να κρατήσουν ψηλά το θρυλικό όνομα και τα κατορθώματα των γονιών τους. 

Το σόου που εδώ και καιρό αρκετοί περιγράφουν ως τη βίαιη και χωρίς φραγμούς βερσιόν του "Sky High" της Disney αποτελείται και από ένα ταλαντούχο cast με ελληνικό άρωμα κιόλας. Ανάμεσά τους βρίσκεται η Elena Kampouris (My Big Fat Greek Wedding 2, Before I Fall), η οποία υποδύεται την Chloe Sampson, κόρη του ισχυρότερου σούπερ ήρωα του κόσμου. 

Επίσης παίζουν οι: Josh Duhamel (Vegas, Transformers: Last Knight, 11.22.63), Ben Daniels (House of Cards, The Crown), Leslie Bibb, Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter, Tenika Davis, Anna Akana και Tyler Mane. 

Το Jupiter's Legacy αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 7 Μαΐου μέσα από το Netflix.