WandaVision: Κρατηθείτε γιατί υπάρχει ακόμη ένα αποκαλυπτικό cameo-μεγατόνων!

Μάλλον θα μάθουμε ποιος είναι ο μυστηριώδης μηχανικός αεροδιαστημικής
23 Φεβρουαρίου 2021 12:35
WandaVision: Κρατηθείτε γιατί υπάρχει ακόμη ένα αποκαλυπτικό cameo-μεγατόνων!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS για το WANDAVISION


Νομίζατε ότι το 5ο επεισόδιο ήταν η μεγαλύτερη αποκάλυψη του WandaVision; Προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί όλοι οι συντελεστές του δημοφιλέστατου σόου της Marvel Studios μας ετοιμάζουν για μια ακόμη εμφάνιση επιπέδου... Luke Skywalker στο The Mandalorian, γιατί πολύ απλά αυτή η έκπληξη πλέον αποτελεί το στάνταρ των επικών cameo εμφανίσεων -και δικαιωματικά θα λέγαμε. 

Εδώ και μερικά επεισόδια μάθαμε πως η Monica Rambeau της Teyonah Parris γνωρίζει έναν φίλο της, μηχανικό αεροδιαστημικής, που μπορεί να τη βοηθήσει με μια συσκευή που μπορεί να μεταφέρει κάποιον μέσα στο Hex της Wanda με ασφάλεια. Όλοι οι Marvel fans φυσικά σκέφτηκαν ένα άτομο και αυτό δεν είναι άλλο από τον Reed Richards των Fantastic Four, οι οποίοι γνωρίζουμε πως θα εισαχθούν και επίσημα στο άμεσο μέλλον στο MCU. 

Μήπως η πρώτη συνάντηση θα γίνει μέσα από τη σειρά του Disney Plus; Η Parris μίλησε για αυτό όσο της επιτρεπόταν σε πρόσφατη συνέντευξη στο Variety και ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και αρνήθηκε το ενδεχόμενο αυτό λέγοντας πως: "Θα πρέπει να συνεχίσετε να το παρακολουθείτε για να δείτε τι θα συμβεί"

Η πιο ενδιαφέρουσα δήλωσή της όμως έγινε στο ComicBook.com όπου είπε χαρακτηριστικά για τον μυστηριώδη νέο χαρακτήρα που θα γνωρίσουμε στο φινάλε:

Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις όλων σας όταν μάθετε ποιος είναι αυτός ο μηχανικός. 

Επομένως, η εμφάνιση του Evan Peters ως QuickSilver/ Pietro Maximoff δεν ήταν το μόνο αναπάντεχο cameo της σειράς. Ο Paul Bettany που υποδύεται τον Vision με τη σειρά του, έριξε λάδι στη φωτιά του hype που χτίζεται για τα τελευταία δύο επεισόδια. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως όταν ανέφερε -πριν την πρεμιέρα της σειράς- ότι υπάρχει αρκετά σημαντικό cameo χαρακτήρα, δεν αναφερόταν στον Peters. Μάλιστα, είπε επίσης πως θα εμφανιστεί μαζί με αυτόν τον ηθοποιό στην οθόνη, με τον οποίο ήθελε να συνεργαστεί εδώ και καιρό και πως θα γίνει χαμός από εφέ (χρησιμοποίησε την έκφραση "βεγγαλικά"). 

Το μεγαλύτερο στοιχείο που έδωσε όμως ήταν στη συνέντευξή του στο Esquire όπου διέψευσε όσους πιστεύουν ότι πρόκειται για τον Sorcerer Supreme του Benedict Cumberbatch μιας και η σειρά θα συνδέεται με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

O κόσμος νομίζει ότι θα είναι ο Doctor Strange. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένας χαρακτήρας που δεν έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν και είναι άκρως ενδιαφέρων. Πρόκειται για έναν ηθοποιό που ήθελα να δουλέψω μαζί του όλη μου τη ζωή. Κάποιες από τις θεωρίες πέφτουν όλως τυχαίως μέσα...όμως αυτή που αναφέρει τον Mephisto; Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό...αυτή τη στιγμή, επειδή νομίζω ότι θα απολυθώ επι τόπου. 

Το 7ο επεισόδιο αποκάλυψε και τον πραγματικό (;) κακό της σειράς, καθώς η Agnes της Kathryn Hahn μάθαμε πως είναι η Agatha Harkness, μια κακιά μάγισσα και νέμεσις της Scarlet Witch. Έμειναν δύο Παρασκευές ακόμη για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει στον κόσμο του WandaVision και στο πρώτο κεφάλαιο του Phase 4 του MCU.