Το Criminal Minds επιστρέφει παρόλο που πέρυσι είδαμε το "οριστικό" φινάλε

Για λογαριασμό της υπηρεσίας Paramount+
23 Φεβρουαρίου 2021 10:27
Το Criminal Minds επιστρέφει παρόλο που πέρυσι είδαμε το "οριστικό" φινάλε

Οι streaming υπηρεσίες ανασταίνουν και...νεκρούς ή τουλάχιστον σειρές που μας αποχαιρέτησαν μια και καλή, όπως με την περίπτωση της επιστροφής του Dexter στο Showtime. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Criminal Minds, το οποίο τον Φεβρουάριο του 2020 αποχαιρέτησε το κοινό του μετά από μια επιτυχημένη 15ετη πορεία στην τηλεόραση. 

Τώρα το Variety αποκαλύπτει πως η αχτύπητη εγκληματολογική ομάδα θα επιστρέψει καθώς η αναβίωση του Criminal Minds βρίσκεται στα σκαριά για λογαριασμό του Paramount Plus. Αν δε σας λέει κάτι το όνομα είναι η πρώην υπηρεσία CBS All Access που αυτόν τον καιρό πραγματοποιεί το rebranding της. 

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως βρίσκεται σε πρώιμα στάδια το project και οι λεπτομέρειες ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί, όπως εάν το αυθεντικό cast του σόου θα επιστρέψει. Απαρτίζεται από αρκετά δυνατά τηλεοπτικά ονόματα της αμερικάνικης τηλεόρασης όπως οι: Joe MantegnaMatthew Gray GublerShemar MooreA. J. CookKirsten Vangsness, και Paget Brewster, οι οποίοι μένει να δούμε εάν θα πουν το "ναι". 

Εικάζεται, επειδή αναφέρεται ως "revival" (αναβίωση) και όχι ως "reboot" από την Paramount ότι λογικά η πλειοψηφία του γνωστού cast θα επιστρέψει μιας και δε θα γίνουν recast οι ρόλοι τους. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και την επιστροφή του αρχικού πρωταγωνιστή του σόου Mandy Patinkin, που αργότερα τον απολαύσαμε στο Homeland, εφόσον είναι εφικτό. 

Ένα θετικό που έχει σίγουρα στο τσεπάκι της αυτή η "αναβίωση" είναι πως για χάρη του επιστρέφει η επι χρόνια και αρχική showrunner του, Erica Messer, με σκοπό να ηγηθεί της νέας βερσιόν από το ίδιο πόστο.