Αναδείχθηκε η δημοφιλέστερη σειρά στον πλανήτη αυτή τη στιγμή

Στα χνάρια του "The Mandalorian" κινείται η πρώτη live-action σειρά του MCU στο Disney+
15 Φεβρουαρίου 2021 12:55
Αναδείχθηκε η δημοφιλέστερη σειρά στον πλανήτη αυτή τη στιγμή

Η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του πλανήτη ανήκει στο σύμπαν της Marvel και παίζει στο Disney Plus. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν στο Forbes, η Parrot Analytics ψαχούλεψε ανάμεσα σε διάφορα δεδομένα που περιλαμβάνουν συζητήσεις, hashtags και σχόλια στα social media, τις βαθμολογίες των χρηστών, καθώς και την πειρατεία, ούτως ώστε να μετρήσει όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται την ζήτηση του κόσμου. 

Στο δρόμο που χάραξε το The Mandalorian -από άποψη δημοφιλίας- βαδίζει και το WandaVision, λοιπόν, το οποίο η έρευνα της Parrot Analytics ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές σόου ολόκληρου του κόσμου.

Το άκρως πειραματικό σε σκηνοθεσία και ύφος σόου του MCU αποτελεί ήδη μια τεράστια επιτυχία που τελικά άρεσε στην πλειοψηφία του κοινού -και όχι άδικα θα λέγαμε- ενώ απομένουν τρία ακόμη επεισόδια για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κορυφή της προτίμησης του κοινού δεν έφτασε μέχρι το περίφημο πλέον 5ο επεισόδιο που άνοιξε διάπλατα τις θεωρίες και σόκαρε τους fans της Marvel με την αποκάλυψη που έκανε (όσοι το είδατε ξέρετε που αναφερόμαστε). 

Στο να κορυφώσει το hype της η σειρά συνέβαλε, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, το γεγονός πως κυκλοφορεί ένα επεισόδιο κάθε Παρασκευή και όχι με τη "Netflix μέθοδο" όπου όλη η σεζόν είναι διαθέσιμη από την πρώτη μέρα. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε τις εντυπώσεις μας από τα πρώτα δύο επεισόδια.