Θυμάστε το “True Lies” με τον Arnold Schwarzenegger; Ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά από το CBS

Η cult ταινία έρχεται στη μικρή οθόνη!
11 Φεβρουαρίου 2021 20:42
Θυμάστε το “True Lies” με τον Arnold Schwarzenegger; Ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά από το CBS

Θυμάστε το “True Lies” του James Cameron με τον Arnold Schwarzenegger και την Jamie Lee Curtis; To 1994 όταν κυκλοφόρησε είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο box office και έμελλε να γίνει “hit” και να μείνει στο χρόνο. Γνωρίζουμε από το 2018 ότι ο Cameron θέλει να επιστρέψει στο franchise και όπως όλα δείχνουν το project έχει κάνει βήματα μπροστά, αφού το CBS «παρήγγειλε» τον πιλότο της σειράς από τον Matt Nix, τον McG και τον Cameron.

Ναι, γνωρίζαμε πως το True Lies θέλει να επιστρέψει λίγο διαφορετικά στις οθόνες μας, ως ένα reboot τηλεοπτικό σόου αυτή τη φορά και όπως όλα δείχνουν πλέον είναι σε καλό δρόμο, με την παραγωγή να έχει αναλάβει η 20th Television. Ο Nix, ο οποίος είναι γνωστός από το “Burn Notice” θα γράψει το σενάριο του πιλότου, ενώ ο McG του "Charlie’s Angels" θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα. Αυτή τη στιγμή δεν έγινε τελείως γνωστό τί ρόλο θα έχει ο Cameron σε αυτό το project, αν θα σκηνοθετήσει κάποιο επεισόδιο ή αν απλά θα βρίσκεται στην παραγωγή της σειράς.

Πάντως, ο McG ήθελε εδώ και πολλά χρόνια να φέρει το True Lies στην τηλεόραση, από το 2016 κιόλας, από τότε που υπέγραψε με την 20th Television, ενώ το 2019 είχε μεταφέρει ότι όταν κυκλοφορήσει η σειρά, ίσως παίξει απευθείας στο Disney Plus, μιας και η Disney έχει τα δικαιώματα.