The Last of Us: Αυτοί είναι οι τηλεοπτικοί Joel και Ellie στη σειρά του HBO

Ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγα λεπτά!
11 Φεβρουαρίου 2021 08:19
The Last of Us: Αυτοί είναι οι τηλεοπτικοί Joel και Ellie στη σειρά του HBO

Μόλις έγινε γνωστό ότι το HBO έδωσε τα χέρια με τον Pedro Pascal και την Bella Ramsey για να πρωταγωνιστήσουν στην τηλεοπτική μεταφορά του “The Last of Us”. Ναι, αυτοί οι δύο θα υποδυθούν το τηλεοπτικό δίδυμο των "Joel" και "Ellie" που έγραψε τη δική του ιστορία στο παιχνίδι της Naughty Dog.

Σε περίπτωση που σας λέει κάτι η Ramsey, είναι γνωστή μέσα από το ρόλο της ως Lyanna Mormont στο Game of Thrones, ενώ φυσικά τον Pascal τον είδαμε πρόσφατα και στην 2η σεζόν του The Mandalorian του Disney Plus. Μάλιστα, μετά από την αποκάλυψη αυτών των δύο ονομάτων μέσα από το THR και το Deadline, ο Neil Druckmann, δημιουργός του παιχνιδιού επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από το Twitter.

Το The Last of Us έρχεται στη μικρή μας οθόνη από τον Craig Mazin, που πρόσφατα είχε δουλέψει στο πολύ επιτυχημένο σόου του HBO, το Chernobyl, ενώ εκτός από το σενάριο έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Druckmann. Φυσικά, όμως, The Last of Us χωρίς τη μουσική του Gustavo Santaolalla δεν είναι εφικτό, οπότε ο διάσημος μουσικοσυνθέτης θα βρίσκεται στο project για να «ντύσει» τη σειρά με τις μελωδίες του.

Για όσους δεν ξέρουν, η ιστορία του The Last of Us εκτυλίσσεται 20 χρόνια μετά την κατάρρευση του μοντέρνου πολιτισμού. Πρωταγωνιστεί ο Joel, ένας από τους επιζώντες μιας ζόμπι αποκάλυψης, που του ανατίθεται η δουλειά να περάσει λαθραία ένα 14χρονο κορίτσι ονόματι Ellie έξω από μια ζώνη καραντίνας. Το ταξίδι αυτό όμως θα είναι τόσο βάναυσο που η σχέση τους θα δοκιμαστεί στο έπακρο και θα πρέπει οι δύο ξένοι να σταθούν δίπλα ο ένας τον άλλο, εάν θέλουν να επιβιώσουν.

Το HBO δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς ή πότε περίπου πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.