Η τελευταία σεζόν του The Walking Dead ξεκίνησε τα γυρίσματά της

Ένα βήμα πιο κοντά στο οριστικό φινάλε του αυθεντικού σόου
10 Φεβρουαρίου 2021 12:44
Η τελευταία σεζόν του The Walking Dead ξεκίνησε τα γυρίσματά της

Το τέλος είναι κοντά για ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σόου της σύγχρονης τηλεόρασης, μαζί με άλλες θρυλικές σειρές όπως τα Game of Thrones και Breaking Bad, τα οποία καθήλωσαν μαζικά ανά την υφήλιο εκατομμύρια τηλεθεατές, γράφοντας με χρυσά γράμματα την ιστορία τους.

Φυσικά αναφερόμαστε στο The Walking Dead που συστήθηκε με το κοινό τον Οκτώβριο του 2010. Όντας πάνω από μια δεκαετία στον αέρα θα ρίξει αυλαία με την 11η σεζόν, η οποία θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια από το κανονικό και θα αποτελείται από 24 επεισόδια.

Έτσι θα κλείσει με τον πιο επικό τρόπο αυτό το ταξίδι των επιζώντων της Alexandria αρχίζοντας προς τα τέλη του 2021 -αν όλα πάνε καλά και δεν καθυστερήσει λόγω κορωνοϊού- ώστε να ολοκληρωθεί εντός του 2022. Μέσα από τα social media της σειράς, μάθαμε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα με μια κλασική φωτογραφία από το πλατό και την κλακέτα:

 Φυσικά, το franchise δεν τελειώνει εδώ, καθώς το Fear The Walking Dead συνεχίζει την πορεία του καθώς εντός του 2021 θα προβληθεί η 7η σεζόν του. Προβάλλεται επίσης το The Walking Dead: World Beyond το οποίο αποτελεί μια μίνι spinoff σειρά των δύο σεζόν, οι οποίες θα συνδεθούν με την επερχόμενη τριλογία ταινιών με τον Rick Grimes του Andrew Lincoln. Ωστόσο, για το 2023 ετοιμάζεται μια νέα σειρά στο ίδιο σύμπαν με πρωταγωνιστές τους Daryl και Carol με τους Norman Reedus και Melissa McBride