Ακόμη ένας Avenger θα εμφανιστεί στο Falcon and the Winter Soldier

Ο War Machine του Don Cheadle θα είναι ένας εκ των guests
04 Φεβρουαρίου 2021 08:21
Ακόμη ένας Avenger θα εμφανιστεί στο Falcon and the Winter Soldier

Οι guest εμφανίσεις γνωστών ηρώων της Marvel στις επερχόμενες σειρές του Disney Plus θα πρέπει να μας γίνουν συνήθεια. Τώρα μάθαμε πως ένας ακόμη "Εκδικητής" θα συμμετέχει στο The Falcon and the Winter Soldier και αυτός είναι ο War Machine του Don Cheadle

Μιλώντας στο BroBible Post-Credit Podcast προχώρησε στην εν λόγω αποκάλυψη και είπε τα εξής:

Θα είναι διασκεδαστικό και πολύ ενδιαφέρον και όλα αυτά μπορεί να οδηγήσουν οπουδήποτε. Ανυπομονώ να μπω στο δωμάτιο με τους σεναριογράφους και να βρούμε πως όλα αυτά συνδέονται με το Armor Wars και το ευρύτερο MCU. Γιατί, ξερετε, ο Rhodey θα εμφανιστεί στο σόου του Winter Soldier και του Falcon, οπότε θα γίνουν πολλά. 

Αυτή είναι η φάση του MCU, ότι όλοι κάποια στιγμή θα εμφανιστούμε στις σειρές των άλλων και υπάρχουν τρόποι για να ενωθούν αυτές οι ιστορίες και αυτές, έπειτα να μεταφερθούν από τις σειρές στις ταινίες. 

Πάντως δε γνωρίζουμε πόσο μεγάλο ρόλο θα παίξει στο εν λόγω σόου ο χαρακτήρας του James "Rhodey" Rhoades. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως όταν ολοκληρωθεί η σειρά θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο νέος Captain America. 

Αλλες τέτοιες guest star εμφανίσεις είναι η παρουσία της Florence Pugh ως Yelena Belova στο Hawkeye και ο Mark Ruffalo ως Hulk στο επερχόμενο She-Hulk

 Η πρεμιέρα του The Falcon and The Winter Soldier αναμένεται να γίνει αποκλειστικά στο Disney Plus στις 19 Μαρτίου 2021