Γεγονός η animated σειρά του Sonic στο Netflix - Πρεμιέρα το 2022

Γνωρίστε το…“Sonic Prime”!
01 Φεβρουαρίου 2021 20:57
Γεγονός η animated σειρά του Sonic στο Netflix - Πρεμιέρα το 2022

Το Netflix επιτέλους επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων μηνών που θέλουν τον Sonic να σπινιάρει για λογαριασμό του streaming κολοσσού. Ναι, ο λατρεμένος σκαντζόχοιρος είναι έτοιμος να εισβάλει στις οθόνες μας με τη δική του 3D animated σειρά, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2022.

Αυτή η ανακοίνωση ήρθε συνοδευόμενη και από μερικές ακόμη πληροφορίες, όπως είναι ο τίτλος ο του σόου, το οποίο θα ονομάζεται “Sonic Prime” και έρχεται από τα στούντιο της Sega Αμερικής και την WildBrain. Στην παραγωγή βρίσκεται από πίσω η Man of Action Entertainment γνωστοί για το πασίγνωστο Ben 10 και τη σειρά του Big Hero 6. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε και το λογότυπο, ενώ μάθαμε ότι θα αποτελείται από 24 επεισόδια, καθώς θα δούμε τον Sonic σε μια περιπέτεια όπου η μοίρα ενός παράξενου νέου multiverse βρίσκεται στα...γάντια του, ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσουμε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης και λύτρωσης.

Δείτε το λογότυπο παρακάτω:

Εκτός από αυτή τη σειρά όμως, ο Sonic ετοιμάζεται και για τη 2η ταινία του, το sequel του Sonic the Hedgehog που και αυτό θα έρθει κάποια στιγμή τον Απρίλιο του 2022, αν όλα πάνε καλά. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.