Επιτέλους έχουμε νέα για την 3η σεζόν του “You” του Netflix

Ξανά στα πλατό…
27 Ιανουαρίου 2021 10:42
Επιτέλους έχουμε νέα για την 3η σεζόν του “You” του Netflix

Το “You” του Netflix είναι χωρίς αμφιβολία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της υπηρεσίας με δύο σεζόν στο ιστορικό της και ένα τρίτο κεφάλαιο που έχει περάσει πολλά λόγω της πανδημίας. Κανονικά -αν τα πράγματα ήταν φυσιολογικά-, θα έπρεπε να έχουμε παρακολουθήσει τις νέες περιπέτειες του Joe από τον Δεκέμβριο του 2020, όπως μας συνήθιζε η σειρά, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Τώρα, μέσα από το επίσημο Twitter account της σειράς, επιτέλους μάθαμε ότι η παραγωγή συνεχίζεται κανονικά και πλέον έχει μπει ξανά στα πλατό. Μάλιστα, ο αγαπητός Joe Goldberg είπε να ανεβάσει μια selfie – όπως είχε κάνει και στο παρελθόν- και να μας θυμίσει ότι «είναι εδώ».

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Ωστόσο, τα νέα δεν αφορούν μόνο την επιστροφή των ηθοποιών στα γυρίσματα, αλλά ότι μέσα από το Deadline, μάθαμε ότι ο Scott Michael Foster του “Crazy Ex-Girlfriend”, είναι το νέο μέλος του cast για την 3η σεζόν. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, θα υποδυθεί τον Ryan, έναν δημοσιογράφο, ο οποίος και αυτός έχει πολλά κρυμμένα μυστικά.

Η 3η σεζόν του “You” αναμένεται μέσα στη χρονιά (αν όλα πάνε καλά). Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.