Γνωρίστε τη νέα γενιά των Βίκινγκς - Αυτό είναι το cast του Vikings: Valhalla στο Netflix

Ετοιμαστείτε για Βίκινγκ περιπέτειες 100 χρόνια μετά τις ιστορίες του Ragnar Lothbrok
26 Ιανουαρίου 2021 19:22
Γνωρίστε τη νέα γενιά των Βίκινγκς - Αυτό είναι το cast του Vikings: Valhalla στο Netflix

Πείτε αντίο στους Ragnar, Bjorn, Ivar, Floki, Lagertha και τους λοιπούς λατρεμένους χαρακτήρες του Vikings, σε περίπτωση που δεν είπατε ήδη μιας και το φινάλε έχει προβληθεί ήδη, γιατί ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την επόμενη γενιά των Βίκινγκς. Η νέα spinoff σειρά Vikings: Valhalla έρχεται στο Netflix και ο streaming κολοσσός ανακοίνωσε το cast και τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν. Ναι, αν δεν το πήρατε ακόμα χαμπάρι δεν ήταν η τελευταία φορά που θα βρεθείτε στον κόσμο αυτόν!

Μέσα από μια σειρά tweets, το Netflix παρουσίασε τους χαρακτήρες αναλυτικά και είναι οι εξής:

Δημιουργός, showrunner και σεναριογράφος ανέλαβε ο Jeb Stuart (Die Hard), με τον "πατέρα" του αυθεντικού σόου, Michael Hirst να εκτελεί στην προκειμένη χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα στον 11ο αιώνα, σε μια περίοδο όπου το Kattegat έχει μετατραπεί σε ένα εμπορικό σταυροδρόμι. Εκεί θα ακολουθήσουμε τις ζωές μερικών εκ των σημαντικότερων γυναικών και ανδρών όπως των Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada και King William the Conqueror, στην προσπάθειά τους να επιζήσουν σε αυτόν τον εντελώς καινούργιο και ολοένα εξελισσόμενο κόσμο. 

Ήδη η πρώτη σεζόν του VIKINGS: VALHALLA έχει γυριστεί και βρίσκεται στη διαδικασία του post-production, καθώς αναμένεται να προβληθεί εντός του 2021 αποκλειστικά στη συχνότητα του Netflix.