O Ethan Hawke στο MCU - Θα παίξει με τον Oscar Isaac στο Moon Knight

Ένα τρανταχτό όνομα προστίθεται στη σειρά του Disney Plus
16 Ιανουαρίου 2021 14:06
O Ethan Hawke στο MCU - Θα παίξει με τον Oscar Isaac στο Moon Knight

Ένα ακόμη τρανταχτό Χολιγουντιανό όνομα προστίθεται στα κλιμάκια του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, ο Ethan Hawke είναι το νεότερο πρόσωπο που θα δούμε στο άμεσο μέλλον του MCU και συγκεκριμένα στο Moon Knight του Disney Plus

Εκεί λέγεται ότι θα υποδυθεί τον κακό της υπόθεσης, έναν μισθοφόρο ονόματι Bushman, ο οποίος προδίδει τον Marc Spector που θα τον ενσαρκώσει ο Oscar Isaac. Τον Hawke φυσικά θα τον γνωρίζετε όντας δις υποψήφιος για Όσκαρ για τους ρόλους του στα "Training Day" και "Boyhood", την τριλογία "Before" του Richard Linklater, αλλά και από το "Predestination". Μαζί τους θα συμπρωταγωνιστήσει και η May Calamawy (Ramy) πιθανότατα ως το έταιρον ήμισυ του Isaac. 

 

Γνωρίζουμε πως ο αιγυπτιακής καταγωγής Mohamed Diab, καθώς και το σκηνοθετικό δίδυμο του sci-fi θρίλερ, Synchronic, Justin Benson και Aaron Moorhead θα καθοδηγήσουν τα επεισόδια του σόου της Marvel Studios. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο στη Βουδαπέστη. 

Αν όλα πάνε καλά το Moon Knight θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ κάποια στιγμή μέσα στο 2022.