Ο πρόεδρος της Marvel Studios δεν αποκλείει την επιστροφή των Daredevil, Luke Cage, Punisher και Jessica Jones

O Kevin Feige έκανε μια ελπιδοφόρα δήλωση
12 Ιανουαρίου 2021 09:53
Ο πρόεδρος της Marvel Studios δεν αποκλείει την επιστροφή των Daredevil, Luke Cage, Punisher και Jessica Jones

Μπορεί μια-μια από τις Marvel σειρές του Netflix να επιστρέφουν τα δικαιώματα στο "σπίτι" τους, όμως ακόμη δεν έχουν υπάρξει σχετικές ανακοινώσεις ούτε αναφορές για κάποια αναβίωσή τους. Οι fans διψούν για να τους δουν και πάλι στις οθόνες τους αφού οι ιστορίες τους έμειναν ανολοκλήρωτες θα έλεγε κανείς, παρά ότι οι τελευταίες τους σεζόν στο Netflix έκλειναν τον κύκλο τους.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τους Daredevil, Luke Cage, The Punisher, Jessica Jones και Iron Fist και τον ερχομό τους στο MCU; Μια επιστροφή αυτών των χαρακτήρων θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μελλοντικά και ο Kevin Feige για πρώτη φορά έδωσε ίσως την πιο ελπιδοφόρα απάντηση ως προς το θέμα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Deadline:

Λοιπόν, σίγουρα είδατε όλα όσα ανακοινώσαμε στην Comic-Con πριν από ενάμιση χρόνο και πρόσφατα στο Disney Investor's Day, οπότε σε αυτά εστιάζουμε. Ωστόσο, είμαι στη Marvel αρκετό καιρό για να πως "ποτέ να μην λες ποτέ για τίποτα".

Οι πιο ένθερμοι fans είναι αναμφίβολα αυτοί του Διάβολου του Hell's Kitchen, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησαν επίσημα μια μεγάλη καμπάνια στα social media με το #SaveDaredevil, με στόχο να πιέσουν τη Marvel να το αναβιώσει. 

Ο πρόεδρος της Marvel Studios αφήνει ανοιχτή την πόρτα για την επιστροφή τους, όμως όταν γίνει αυτή θα είναι λογικά μετά το υπάρχον πρόγραμμα σειρών που έχει ανακοινωθεί ήδη και είναι τίγκα στις σειρές για το Disney Plus. Επομένως υποθέτουμε πως μετά το 2022 ή στις αρχές του 2023, όπου το περισσότερο περιεχόμενο της Marvel Studios στην streaming υπηρεσία θα έχει προβληθεί ήδη, θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε για την επιστροφή των "Defenders" και του Frank Castle στο MCU και τις οθόνες μας. 

Τέλος, η νέα εποχή με το Phase 4 του MCU ξεκινάει αυτή την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου με την διπλή πρεμιέρα του WandaVision στο Disney+.