H νέα σειρά του HBO βασίζεται σε ένα αληθινό έγκλημα και αυτό είναι το trailer της

Γνωρίστε το"The Investigation" με ένα δανέζικο all-star cast και την υπογραφή του Tobias Lindholm
09 Ιανουαρίου 2021 11:48
H νέα σειρά του HBO βασίζεται σε ένα αληθινό έγκλημα και αυτό είναι το trailer της

Το HBO δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ευρωπαϊκής παραγωγής μίνι σειρά, που θα προβάλλει σε μερικές μέρες στις ΗΠΑ. Ο λόγος για το The Investigation του Tobias Lindholm, ο οποίος μαζί με ένα φοβερό δανέζικο cast διηγείται τα γεγονότα της αποτρόπαιας δολοφονίας της δημοσιογράφου Kim Wall. Πρόκειται για μια υπόθεση που συγκλόνισε τον κόσμο καθώς τον Αύγουστο του 2017 ο ζάμπλουτος Δανός επιχειρηματίας Peter Madsen υποδέχθηκε την δημοσιογράφο για μια τετ-α-τετ συνέντευξη, από την οποία δεν γύρισε ποτέ. Μέλη της σωρού της ξεβράστηκαν στην ακτή 10 μέρες αργότερα. 

Η δράση επικεντρώνεται στο πως ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών, που τον υποδύεται ο Søren Malling (The Killing, Borgen), μαζί με τον εισαγγελέα του Pilou Asbaek (Game of Thrones, Borgen), έφτασαν στη λύση του μυστηρίου χρησιμοποιώντας μια μεθοδική και ασυνήθιστη τεχνική. 

Ανάμεσα στο cast συναντάμε την Pernilla August, θα την αναγνωρίσετε ως τη μητέρα του Anakin από τα prequels του Star Wars, μαζί με τους: Rolf Lassgård, Laura Christensen, Anders Juul, Henrik Birch, Hans Henrik Clemensen, Dulfi Al-Jabouri και Charlotte Munck.

O Lindholm έλαβε αναγνώριση ως ο σεναριογράφος της εξαιρετικής πολιτικής δανέζικης σειράς, Borgen. Έπειτα συνεργάστηκε με τον Thomas Vinterberg στα "The Hunt" και το πρόσφατο "Another Round/Druk". Σκηνοθέτησε το οσκαρικό "A War" και αρκετά επεισόδια του Mindhunter για το Netflix. 

Το The Investigation θα κάνει πρεμιέρα τη 1η Φεβρουαρίου στο HBO και HBO Max. 

Tags: