Υπάρχει μετά θάνατον ζωή; Το trailer του “Surviving Death” του Netflix θέλει να δώσει απάντηση

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με μαρτυρίες από άτομα που το βίωσαν
05 Ιανουαρίου 2021 10:50
Υπάρχει μετά θάνατον ζωή; Το trailer του “Surviving Death” του Netflix θέλει να δώσει απάντηση

Τα ντοκιμαντέρ του Netflix έχουν «πάρει φωτιά» και η streaming υπηρεσία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ που ερευνά την πιθανότητα της μετά θάνατον ζωής. Ο λόγος γίνεται για το “Surviving Death” που θέλει να ερευνήσει το μυστήριο με το τι συμβαίνει αφού πεθάνουμε.

Αυτό το ντοκιμαντέρ διερευνά προσωπικές ιστορίες ανθρώπων με τις εμπειρίες τους που έφτασαν κοντά στο θάνατο, τη μετενσάρκωση και τα παραφυσικά φαινόμενα. Το σόου σκηνοθετεί η Ricki Stern (Reversing Roe, Joan Rivers: A Piece of Work) και είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Leslie Kean, με το ντοκιμαντέρ να αποτελείται από έξι επεισόδια.

Καθένα από τα έξι επεισόδια περιλαμβάνει συνεντεύξεις με άτομα που ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει τη μεταθανάτια ζωή, άλλους που ισχυρίζονται ότι έχουν απόδειξη της μεταθανάτιας ζωής και άλλους που διερευνούν αυτούς τους ισχυρισμούς από μια διαφορετική προοπτική.

Το Surviving Death αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.