Ακούγεται πως και το The Elder Scrolls θα γίνει σειρά στο Netflix

Η Bethesda θέλει να εκμεταλλευτεί πλήρως τα franchises της
04 Ιανουαρίου 2021 11:24
Ακούγεται πως και το The Elder Scrolls θα γίνει σειρά στο Netflix

Θυμάστε τον περασμένο Ιούλιο όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα πως η Bethesda με την Amazon Studios συνεργάζονται για να φέρουν στη μικρή οθόνη το Fallout; Φαίνεται πως η πασίγνωστη εκδότρια εταιρία θέλει να εκμεταλλευτεί πλήρως τα IP της τώρα που εισέρχεται σε μια νέα εποχή, μετά την εξαγορά της από την Microsoft.

Φήμες, τις οποίες μεταφέρει ο γνωστός insider Daniel Richtman, κάνουν λόγο πως η Bethesda θα συνεργαστεί με τον μεγαλύτερο παίκτη των streaming υπηρεσιών, το Netflix, για την τηλεοπτική διασκευή του The Elder Scrolls. Από την πλευρά του Netflix θέλει να αποκτήσει μια ακόμη σειρά που προέρχεται από βιντεοπαιχνίδι, καθώς το The Witcher με τον Henry Cavill αποτελεί ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του και το hype για την 2η σεζόν είναι στο κόκκινο. 

Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί το σενάριο δεν φαντάζει τραβηγμένο δεδομένου ότι η Bethesda ήδη συνεργάζεται με την Amazon για το σόου του Fallout.

Επίσης, το Netflix κατέχει ήδη μπόλικη εμπειρία με videogame franchises καθώς -κρατηθείτε- ετοιμάζει live action σειρά Assassin's Creed, μια anime σειρά για το Cyberpunk 2077 καθώς και για το Splinter Cell της Ubisoft, δύο ξεχωριστές σειρές για το Resident Evil franchise και μια animated σειρά για το Cuphead. Τέλος, ανακοίνωσε και μια σειρά για το Sonic the Hedgehog που όμως εξαφανίστηκε γρήγορα από τα social media πιθανότατα γιατί δεν ήταν η ώρα του να ανακοινωθεί. 

Σαφώς, μέχρι να επιβεβαιωθούν οι παραπάνω φήμες καλό είναι να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Πώς θα σας φαινόταν να δείτε τον κόσμο της Tamriel να ζωντανεύει στο Netflix;